Connect with us

Caz halucinant la Vaslui. O femeie a încercat să-i taie penisul soţului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie

Actual

Caz halucinant la Vaslui. O femeie a încercat să-i taie penisul soţului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomireşti a fost transportat marţi, 8 Martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soţia a încercat să-i taie penisul cu un cuţit.

Incidentul a avut loc pe fondul unei altercaţii între cei doi, bărbatul declarându-le cadrelor medicale că a fost atacat de soţia sa.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie.

După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Imediat după ce a ajuns la spital, victima a fost pregătită pentru operaţie. „Pacientul este pregătit în aceste momente pentru sala de operaţie.

Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Actual

To Top