10 Animale care nu au uitat să le mulțumească salvatorilor lor

0
179

1. Această veveriță a vizitat familia care a salvat-o timp de 8 ani.

Advertisements

În 2009, Brantley Harrison și familia ei au găsit o veveriță care a fost rănită de o bufniță. Au avut grija de veveriță și au tratat-o pe Bella (numele pe care l-au dat animalului) timp de 5 luni. După aceea, a sosit timpul să-și ia rămas bun, și au lăsat-o pe Bella să se întoarcă acasă în natură. Cu toate acestea, veverita recunoscătoare nu și le-a uitat bunătatea și a vizitat familia în fiecare zi timp de 8 ani.

2. Acest catel este foarte recunoscător veterinarului sau!

3. Aceasta lebada isi imbratiseaza salvatorul.

Advertisements

Aceste păsări nu au o bună reputație și sunt celebre pentru că sunt agresive și ostile. Dar Richard Weeze nu era prea speriat să ajute o pasăre care a rămas blocată într-un gard. Lebeda rănită l-a îmbrățișat imediat și și-a pus gâtul în jurul lui. Credem că acesta a fost modul în care pasarea a spus: „Mulțumesc.”

4. Acesta este modul in care acest catel ii multumeste veterinarului sau

5. În fiecare zi vine un cerb recunoscător în fata acestei case.

Advertisements

O familie a salvat un cerb sălbatic de la vânători cu câțiva ani în urmă. Acum animalul vizitează familia pentru a-și arăta recunoștința. Cerbul este foarte calm: vine la fereastră și așteaptă ca toată lumea să se trezească. Animalul iubește foarte mult pâinea, astfel încât vânzătorii din magazinele locale dau cerbului câteva pâini gratuit.

6. Marvin a fost salvat dintr-un adăpost pentru animale, iar acum este fericit.

7. „Căpriorul a venit la casa mea căutând un loc cald și mi-a mulțumit.”

Advertisements

O fată al cărei pseudonim este Amscolie este o mamă adevărată pentru animalele sălbatice orfane. A fost o dată o furtună afară, iar ea a ieșit să verifice daca caprioara este in siguranta, insa nu a găsit-o. Mai târziu, a găsit-o la ea in casa strecurandu-se prin ușa din spate, pe care o uitase deschisa. Fata nu a dat-o afara din casă și astfel a lăsat-o să aștepte în casă până când vremea era mai bună. A primit o mie de sărutări si mulțumiri.

8. Acest cangur isi îmbrățișează salvatorii în fiecare zi timp de 10 ani.

Abigail a fost salvată și transportată la Rezervația Alice Springs când avea doar 5 luni. În fiecare zi, ea arată că își amintește bunătatea oamenilor prin îmbrățișări.

Advertisements

9. Câinele nu lăsa pe nimeni sa se apropie de el, dar inima sa s-a topit când a întâlnit acest copil.

Nora este un câine care a supraviețuit abuzurilor de la proprietarii ei anteriori. Ei erau atât de cruzi încât Nora este speriată de toți oamenii. Singura persoană în care are încrede este un băiat de un an, pe nume Archie. Familia sa a luat-o pe Nora dintr-un adăpost pentru animale și acum este imposibil să ii separăm.

Această familie frumoasă are 4 câini, 3 pisici și 3 copii.

Advertisements

10. Un jaguar salvat

Ostașii armatei braziliene au găsit acest mic jaguar care abia mai trăia în pădurea tropicală din Amazon. L-au luat cu ei și i-au dat tratamentul necesar. Jaguarul nu era obișnuit să trăiască în sălbăticie, motiv pentru care guvernul local a lăsat soldații să țină animalul. Trebuie să o privească îndeaproape! Acum, Jiquitaia este viu și bine și îi tratează pe cei care l-au salvat cu respect și dragoste.

Bonus: Acest băiat desculț a dat unui câine fără adăpost jacheta sa pentru a proteja animalul de frig.

Advertisements

Advertisements
Advertisements