10 Sfaturi de frumusețe care îți vor face fața mult mai atrăgătoare

Cosmeticele se pot adăuga la frumusețea noastră cu condiția să știm cum să le folosim. Dacă știi câteva sfaturi, poți face un drum lung pentru a-ți face aspectul de zece ori mai atractiv și mai frumos. Te întrebi care sunt exact acele sfaturi? Citiți mai departe pentru a afla.
1. Cum să-ți faci ochii să pară mai mari.
3.Aplică machiajul la lumină adecvată.
4.Folosiți un toner
5.Folosește gheață.
6.Folosește o bază.
7.Umbriți-vă pleoapa inferioară.
8.Scapa de cearcane.
9. Îmbunătățește-ți sprâncenele.
10. Folosește machiajul pentru a-ți evidenția trăsăturile feței.
1. Cum să-ți faci ochii să pară mai mari.

Crema de ochi funcționează foarte bine pe fiecare față și pe fiecare tip de ochi. Femeile adoră rezultatul final al aplicării creionului de ochi. Dar nu-ți dai seama niciodată că aplicarea unui creion închis pe linia genelor inferioare face ca ochii să pară mici. Așadar, dacă doriți să vă evidențiați ochii și să-i faceți să pară mai mari și mai îndrăzneți, încercați să căptușiți partea interioară a liniei genelor inferioare cu un creion alb. Acest lucru vă va face ochii să pară mai mari și larg treji.

2.Folosiți un blender magnificence.

 

Blenderele Magnificence sunt o binefacere pentru iubitorii de machiaj. Blenderele magnifice fac minuni asupra pielii tale, iar rezultatul final al utilizării acestuia se va arăta pe față. Motivul care îl face blenderul de machiaj ideal este forma sa și materialul care este perfect pentru a se amesteca în corectorul, fondul de ten și ceea ce nu în mod perfect. Așadar, folosește asta pentru a-ți amesteca perfect machiajul.

3.Aplică machiajul la lumină adecvată.
Este imperativ să aplicați machiajul într-o lumină adecvată. În acest fel, vei fi mai capabil să judeci ce ar trebui să se întâmple pe fața ta, fără a fi nevoie să depui mult efort. În plus, veți fi într-o poziție mai bună pentru a înțelege dacă produsele cosmetice pe care le aplicați merg mână în mână cu nuanța naturală a pielii.

4.Folosiți un toner

Ar trebui să utilizați un toner înainte sau după aplicarea produselor cosmetice. Acest lucru va reduce porii vizibili și astfel machiajul tău se va întinde uniform pe față. Veți obține, de asemenea, un finisaj neted și un aspect final clar. Acest lucru va face ca machiajul să dureze mai mult.

5.Folosește gheață.

Gheața are beneficii nesfârșite. Ne închide porii pielii, previne ridurile, reduce umbrele roșii din diferite părți ale feței noastre și calmează ochii obosiți. Așa că folosește gheață pe piele pentru a-ți îmbunătăți calitatea pielii.
6.Folosește o bază.

Înainte de a aplica machiajul, folosește o bază pentru a uniformiza nuanța pielii și a lucra mai bine cu machiajul. Această bază vă va ajuta să acoperiți liniile fine și profunde și să obțineți o piele netedă pe care să o lucrați. De asemenea, vă va face machiajul să reziste mai mult.

7.Umbriți-vă pleoapa inferioară.

Când vrei să-ți faci ochii să stea, folosește nuanța ta preferată de fard pe pleoapa inferioară. Asigurați-vă că fardul de pleoape merge bine cu ochii. Această notă de culoare îți va oferi un aspect glam și, de asemenea, te va face să ieși în evidență din mulțime.

8.Scapa de cearcane.

Cearcănele sunt o problemă comună cu care se confruntă majoritatea femeilor. Dar în această eră în care femeile trec printr-o mulțime de stres, este dificil să eradicați complet cercurile întunecate. Puteți, totuși, să vă ascundeți cercurile întunecate folosind un corector. Luați o cantitate de corector și trageți o formă de triunghi sub ochi. Amestecați corectorul pentru a vă ascunde complet cercurile întunecate. Acest lucru vă va îmbunătăți și mai mult aspectul.

9. Îmbunătățește-ți sprâncenele.
Sprancenele tale iti pot face sau sparge intregul aspect. Ar trebui să faci tot ce este necesar pentru ca sprâncenele tale să pară mai naturale. Pentru aceasta, desenați cel mai subțire scop al formei de creion și apoi „umpleți” treptat restul părului sprâncenelor. Nu exagera cu sprâncenele, altfel vor arăta complet false. Mergi cu formula că mai puțin înseamnă mai mult.

10. Folosește machiajul pentru a-ți evidenția trăsăturile feței.

Amintiți-vă să nu treceți peste masă cu machiajul. Utilizați un machiaj ușor care vă va spori trăsăturile feței și vă va acoperi unele dintre defecte. Ca rezultat, vă faceți aspectul general atractiv și complet.