11 semne că partenerul tău te iubește enorm, chiar dacă nu o spune cu voce tare

Bărbații nu sunt adesea foarte vocali sau întotdeauna cei mai pricepuți atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele. Și de multe ori, femeile se plâng că bărbatul lor nu le spune că le iubește suficient, nu își exprimă sentimentele la fel de mult, iar ele nu au nicio idee despre ceea ce simte el cu adevărat.
Majoritatea femeilor se așteaptă ca bărbații să-și declare dragostea pur și simplu. Și când nu o fac, duce la confuzie și dezamăgire în cazul femeilor. Dar există un lucru esențial pe care mai multe femei îl uită; faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Așadar, atunci când apar sentimente de îndoială și incertitudine, iată câteva dintre acele semne la care toate femeile ar trebui să aibă grijă, care sunt o declarație mai mare a iubirii unui bărbat decât vor fi vreodată acele două cuvinte.

1. El nu numai că ascultă ceea ce spui, dar își și amintește

Tuturor ne place să vorbim despre noi înșine. Este natura umană. Dar când cineva renunță la ceea ce vrea să spună pentru o vreme, pentru că tot ceea ce vrea să facă este să te asculte vorbind și să împărtășești cu ei fragmente din viața ta prin cuvinte, atunci știi că îi pasă cu adevărat de tine. Și nu doar pretinde că vă ascultă din motive ulterioare (deși mai simple), ci acordă cu adevărat atenție lucrurilor pe care le spuneți și apoi și le amintește. Dacă partenerul tău te ascultă, și iși amintiște detalii importante dintr-o conversație cu tine, te iubește cu adevărat.

2. Are grijă de tine

Când un bărbat te iubește, s-ar putea să nu o spună întotdeauna, dar va face totuși lucruri mărunte care să-ți restabilească încrederea că te iubește. El va spăla vasele în zilele în care ești prea obosită sau îți gătește cina într-o seară înainte de marea ta prezentare, pentru că știe că vei fi ocupată și îi pasă de tine.

3. Te ține de mână

Dacă nu simte nevoia să meargă cu doi pași înaintea ta, dacă nu-i este rușine să te țină de mână în public, înseamnă că el este mândru să te numească parte din viața lui și îi place cum vă mângâiați amândoi în acea atingere familiară și liniștitoare.

4. Își cere scuze când ar trebui

El știe când greșește și nu este reticent să recunoască acest lucru și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale. Într-adevăr, este mai mult decât fericit să facă tot posibilul să facă lucruri mărunte pentru a-și cere iertare. El știe că de multe ori mândria ar trebui înghițită și ar trebui să-și ceară scuze, nu pentru că dorește să nu fii supărată, ci pur și simplu pentru că regretă orice rană pe care ți-a provocat-o și nu dorește să se mai repete niciodată.
5. El te protejează

Un bărbat care te iubește nu ar ezita să se ia de cineva care se comportă într-un mod neplăcut cu tine. Știe că ești o femeie puternică, îndrăzneață și liberă, dar știe și că galanta și chibzuința sunt calități asociate unui domn adevărat și unui bărbat cu multă coloană vertebrală. Nu spală niciodată rufele murdare în public. Acest bărbat te iubește și ar face tot ce este necesar pentru a te proteja.

6. El observă totul despre tine

Fie că este vorba de o nouă tunsoare sau de o expresie de tristețe pe fața ta, el este deosebit de perspicace când vine vorba de problemele care țin de tine. El observă zâmbetul tău reținut când ești supărată, dar nu vrei să se observe, și pe cel drăguț când ești prietenoasă cu un vecin sau cu un coleg, sau pe cel obraznic când ascunzi un lucru răutăcios pe care l-ai făcut. El observă noua lenjerie pe care o porți și felul în care colțul stâng al gurii se înclină ușor în sus atunci când zâmbești radiant de bucurie nestăpânită. El observă totul la tine. Dacă partenerul tău observă toate aceste lucruri, poți fi sigură că te iubește.

7. Ești importantă în viața lui

Și poți fi sigură că vei ști despre acest fapt incontestabil. Când un bărbat își face planuri cu tine, vorbește multe despre profunzimea sentimentelor lui pentru tine. Ele pot fi la început mici, cum ar fi să te invite la nunta unui verișor, să te invite la întâlnirea lui obișnuită de weekend cu prietenii lui, sau mari, cum ar fi călătoria împreună sau discutarea despre viitorul vostru tău împreună.

8. Face un contact vizual bun

„Ochii sunt fereastra către suflet.”

Ceea ce nu poți vedea în mai multe alte aspecte ale unui individ, poți vedea în ochii lui. Ochii dezvăluie ce multe altele nu. Contactul vizual bun denotă atenție și dezvoltă o legătură intimă între două persoane.
Acest lucru poate suna nebunesc de sentimental, dar vorbesc din experiență. Un bărbat care te iubește și nu se teme de sentimentele lui poate să te privească mult în ochi.

9. Te tratează ca pe o prințesă

Poți fi sigură, dincolo de orice îndoială, că ești prințesa lui, atunci când te tratează ca pe una. El te surprinde cu cadouri, chiar dacă nu este vreo zi specială, îți mărturisește dragostea prin modul tradițional, dar frumos al florilor, sau îți face un masaj la picioare după o zi lungă, sau îți aduce micul dejun în pat în weekend. Aceste acte de bunătate și dragoste îți spun clar că bărbatul tău te iubește enorm.

10. Se uită la tine atunci când crede că tu nu te uiți

 

Dacă ești suficient de norocos să ai pe cineva în viața ta care se uită la tine când crede că nu te uiți, atunci știi că ai ceva special cu el. Îi place pur și simplu să te privească. Este dragoste în cel mai simplu mod.

11. Îi place să vorbească despre tine

Îi place să vorbească despre tine, despre ce-ți place, despre antipatiile pe care le ai și despre lucrurile pe care le iubește la tine. Ele pot părea banale și obișnuite pentru unii, dar pentru el totul despre tine este frumos și demn de adorație.

Bărbații nu sunt adesea foarte vocali sau întotdeauna cei mai pricepuți atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele, dar micile lor fapte și cele mai mari pot spune totul despre sentimentele lor. Așadar, fii atentă la modul cum se comportă și vei înțelege clar dacă te iubește sau nu.