15 Animale de companie ciudate din istorie pe care oamenii au îndrăznit să le păstreze

0
210

1. Iosia lui Theodore Roosevelt

Advertisements

Acest mic animalut i-a fost dăruit lui Theodore Roosevelt în timpul turneului său feroviar în Vestul American de o fată de 12 ani pe nume Pearl Gorsuch. Roosevelt a dus animalul acasă și i l-a dat fiului său, Archie. Archie a spus că: Josiah mușcă picioarele oamenilor uneori, „dar nu mușcă niciodată fețele.” Cred că este destul de bine.

2. Hipopotamul lui Calvin Coolidge

Povestea hipopotamului Billy a început atunci când Harvey Firestone, un mogul milionar la cârma Firestone Tyres, a găsit un hipopotam undeva în jurul câmpiei Liberiei și a decis să-l păstreze. Dar Billy a crescut repede și deodată nu mai era atât de drăguț. Avea 600 de kilograme, lungime de peste șase metri și manca foarte mult. Așa că Harvey l-a oferit pe Billy ca un cadou președintelui , care a fost foarte bucuros să îl accepte.

3. Și ratonul soției sale …

Advertisements

Ratonul-Rebecca a fost trimis din Mississippi pentru a fi gatit de Ziua Recunostintei la Casa Albă. Însă familia Coolidge a decis să o păstreze ca animal de companie, pentru că era atât de prietenoasă și drăguță. Rebecca a devenit rapid un animal de companie preferat al președintelui Coolidge și al primei doamne, Grace Coolidge. Rebecca a fost mereu prezentă la toate evenimentele de la Casa Albă.

4. Vacuta lui William Howard

Pauline Wayne, cunoscută și sub numele de „Miss Wayne”, a fost o vacă Holstein care a aparținut celui de-al 27-lea președinte al SUA, William Howard Taft. În timpul anilor 1910-1913 a păscut libera pe peluza Casei Albe și a fost ultima vacă prezidențială care a trăit vreodată la Casa Albă.

5. Animalul regal al „Regelui”

Advertisements

Acest mic cangur drept animal de companie i-a fost dat lui Elvis Presley de către agentul , Lee Gordon. Mai târziu „Regele” a donat cangurul la Grădina Zoologică din Memphis.

6. Leul lui Tippi Hedren, Neil

7. Iar când eram copil, părinții mei nu mă lăsau să am un câine …

Advertisements

Fiecare băiat cambodian de trei ani trebuie să aibă un prieten. În această fotografie din 2003, Oeun Sambat își îmbrățișează cel mai bun prieten, un piton lung de patru metri , numit Chamreun sau „Lucky”. Sătenii superstițioși credeau că băiatul era fiul unui dragon în viața sa anterioară și avea puteri supranaturale.

8. Ce se întâmplă în jurul lumii?

Acești doi pui de leu curioși, a căror fotografie a fost făcută la 15 decembrie 2005, locuiau în casa Tatyana Efremova, medic veterinar din Ucraina. De asemenea, deținea mai multe alte animale exotice.

Advertisements

9. Tot mai bine e acasă.

10. Toate animalele de companie merită o îmbrățișare.

Imaginea il prezinta pe Wattana Thongjon și crocodilul său drept animal de companie, Kheng, în 2002. Nimeni nu și-a putut imagina cât de mare va deveni . Crocodilul a mâncat doar pui proaspăt și a locuit în interior alături de cei doi câini ai lui Wattana.

Advertisements

11. Unele fete chiar ajung să aibă un ponei!

12. Ce e mai bun decât un pupic într-o zi proastă?

13. Trebuie să fie penibil să ai friptură la cină cu un animal de companie de genul …

Advertisements

14. După cum spunea Laird Hamilton: „Cu toții suntem egali înaintea unui val.”

15. Cine are nevoie de un cal, când poți călări pe aligator? Mai ales dacă ești suficient de mic …

Advertisements

Advertisements