15 locuri care vor uimi pe oricine conduce spre ele

0
43

Călătoria este mâncare pentru suflet și călătoria pe jos este cea mai bună experiență pe care o poți avea. Aceasta vă permite să vă bucurați de loc în ritm propriu – întrerupeți momentele și le capturați după voia voastră. În timp ce există drumuri infinite pentru a călători în jos, unele drumuri au „ceva special” despre ele – fie peisajul, curbe, întorsături, fie doar diversitatea rutei. Sunt unele drumuri pe care am vrea sa le facem la nesfarsit pentru a ne bucura de peisajele superbe si de linistea pe care acestea o ofera.

Advertisements

Insa cum sunt si o multime de oameni care iubesc sa mearga cu masina, o plimbare pe un drum cu peisaje frumoase este o reala placere, mai ales atunci cand stai mai tot timpul in aglomeratia din oras. Noi am strans in acest articol 15 drumuri pe care orice om trebuie sa mearga macar odata in viata. Care este preferatul dumneavoastra.

Drumul către Plaja Roșie, China

National Highway 22, India

Situat în pitorescul Himachal Pradesh, India – simțiți că muntele se închide în timp ce vă deplasați pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume. Un număr de curbe imprevizibile și ascuțite oferă o aventură reală, iar drumurile curbate cresc nivelul de adrenalină. Veți vedea că 2 vehicule se trec în timp ce nu există suficient spațiu pentru unul. Bucurați-vă de munții maiestuoși pe măsură ce conduceți prin unul dintre cele mai aglomerate drumuri montane din India. Stai strâns, asta ar putea fi o plimbare ciudată!

Stelvio Pass, Italia

Cu o altitudine de 9.045 ft, Stelvio Pass este cel mai înalt carosaj pavat din Alpii Orientali. Celebru pentru cursa de ciclism Giro d’Italia, drumul este accesibil numai în timpul sezonului de vară. Treceți la mașina și optați pentru o plimbare cu bicicleta – senzația că vântul italian suflă prin părul dvs. în timp ce călătoriți pe una dintre cele mai bune drumuri din lume este de neprețuit.

Drumul Oceanului Atlantic, Norvegia

Advertisements

Cunoscut ca construirea secolului în 2005, este unul dintre cele mai captivante și palpitante drumuri din lume. Cu marele Oceanul Atlantic ca fundal pitoresc, autostrada conecteaza insula Averoy cu continentul, printr-o serie de 8 insule mici, oferind peisaje pitorești verzi pe litoral. Călătoria este diferită de fiecare dată când călătoriți – în funcție de ceea ce oceanul are de oferit!

Podul Șapte Mile, SUA

Deseori numit „The Doorway to the Keys”, acest pod leagă Cheile Mijloacei de Cheile de Jos din Florida, în Statele Unite. Podul face parte din faimoasa autostradă de peste mări (cunoscută și ca US Route 1) – una dintre căile pe care trebuie să călătoriți cel puțin o dată în viața voastră.

Drumul deșert, Emiratele Arabe Unite

Această întindere nesfârșită în deșertul vast vă va liniști nervii. Imaginați-vă doar soarele înfloritor, nisipul neted și călătoria dvs. rapidă – întâlniți aripa naturală a naturii și simțiți nemurirea și rentabilitatea deșertului în timp ce conduceți pe acest drum în Dubai.

Advertisements

Dzuluk Road, India

Oferind cea mai bună vedere a coroanei Himalaya, acesta este unul dintre cele mai amețitoare drumuri din lume. Chiar și cei mai experimentați șoferi se pot înșela de imprevizibilitatea virajelor. Acest drum nu este destinat celor slabi și necesită accesul unui permis special.

Autostrada de apă Xingshan, China

Considerată a fi una dintre cele mai frumoase din lume, această autostradă este construită peste un râu din Xingshan, China. Pentru a păstra natura în forma sa curată și a evita tăierea prin dealuri și păduri, această autostradă a fost construită pe apă – după curba râului.

 Autostrada 12, SUA

Advertisements

Această autostradă, care trece prin Utah, este o pânză perfectă pentru a vă picta următoarea aventură

Ruta 40, Argentina

Cu superba zonă montană Andes care rulează paralel, această autostradă este binecunoscută pentru turism său de aventură.

 Passage du Gois, Franța

Conectând insula Île de Noirmoutier cu continentul, acest pasaj natural este deschis doar câteva ore pe zi. Se consideră că este una dintre cele mai periculoase drumuri din lume, de vreme ce traseul complet se scufundă sub apă în timpul marelui val. Conducerea prin acest drum de 4,3 km, neuniform, pietruită este cu adevărat o aventură, deoarece dacă nu conduci în timpul refluxului, mașina se va scufunda.

Advertisements

Gotthard Pass, Elveția

Cunoscut sub numele de Monte Tremolo, pasul Gotthard este una dintre cele mai scenice autostrăzi din lume pentru o excursie pe jos.

Autostrada mondială uitată, Noua Zeelandă

Potrivit numelui său, această autostradă este misterioasă și strălucitoare până la extrem, fiind cea mai veche potecă de patrimoniu a țării. Situat în Stratford, autostrada cuprinde terenurile accidentate din Noua Zeelandă. Este adesea descris de localnici ca fiind „un pic picant”, deoarece drumul oferă o adevărată experiență cu roller coaster.

Great Ocean Road, Australia

Una dintre cele mai bune unități marine din lume, Great Ocean Road se întinde de-a lungul frontierei sudice a Australiei. Este cel mai mare memorial al războiului din lume, dedicat soldaților uciși în timpul primului război mondial. Oferă unele dintre cele mai suprarealiste vederi ale rocilor sculptate și o panoramă extraordinară a Oceanului de Sud. Un tur de 3 zile pe această rută vă oferă cele mai bune rezultate pe care le oferă țărmul țării.

Advertisements

 Drumul de centură, Islanda

Șoseaua de centură islandeză sau rută 1 este una dintre cele mai pitorești unități prin natură – unde veți vedea vulcani, cascade, ghețari, fiorduri frumoase și munți cu vârf de zăpadă. O serie de atracții turistice populare pot fi accesate prin această autostradă, inclusiv plajele cu nisip negru din Islanda. Dacă întâmpinați călătorii în timpul lunilor de iarnă și obțineți cu adevărat noroc, puteți asista și la magia aurora borealis sau a Luminilor de Nord .

Advertisements

Advertisements