16 Aeroporturi uimitoare din întreaga lume in care am dori să rămânem pe vecie

0
18

Aeroportul Internațional Ashgabat (Turkmenistan)

Advertisements

Noul aeroport Ashgabat, conceput ca un șoim plutitor, a devenit un reper nou al țării.

Aeroportul Internațional Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)

Aeroportul, care arată ca o navă plutitoare, este situat între Abu Dhabi și Dubai. Se încadrează perfect în atmosfera acestor orașe de lux.

Advertisements

Aeroportul Internațional Lyon – Saint-Exupéry (Lyon, Franța)

Aeroportul din Lyon este numit după Antoine de Saint-Exupéry, un scriitor francez de renume mondial, originar din acest oraș și pilot profesionist.

Aeroportul Marrakech Menara (Maroc)

Advertisements

Este unul dintre cele mai frumoase aeroporturi din lume și este folosit pentru zboruri interne, transcontinentale și internaționale. A fost construit pe un proiect unic care a unit tehnologiile și tradițiile europene din cultura marocană.

Aeroportul Internațional Incheon (Coreea de Sud)

Advertisements

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, recunoscut anual (din 2005) drept cel mai bun aeroport din întreaga lume, potrivit Airports Council International.

Aeroportul internațional Shenzhen Bao’an (Shenzhen, China)

Advertisements

Situat pe coasta de est a regiunii Pearl River Delta, acesta este singurul aeroport internațional din China conectat la porturile maritime atât pentru traficul de pasageri, cât și pentru marfă.

Aeroportul internațional Washington Dulles (Washington, SUA)

Aeroportul Internațional John F. Kennedy (clădirea veche a terminalului TWA), (New York, SUA)

Advertisements

Acest aeroport este un simbol abstract al zborului. Clădirea este considerată una dintre cele mai originale clădiri aeroport din lume. În interior, este chiar mai neobișnuit decât în ​​exterior: nu există părți și pereți clare și totul pare să curgă dintr-o parte intr-alta, simbolizând o mișcare constantă.

Aeroportul internațional Beijing Capital, terminalul 3 (T3), (Beijing, China)

Advertisements

Primul aeroport din China. Conturul clădirii seamănă cu o figură a unui dragon, iar sala de așteptare este decorată cu o grădină de iarnă (designul aeroportului este realizat în stil tradițional chinezesc). Aeroportul este mândria Chinei și un fel de muzeu al culturii chineze.

Aeroportul Internațional Denver (SUA)

Aeroportul Internațional Kansai (Japonia)

Advertisements

Aeroportul Internațional Dubai (Emiratele Arabe Unite)

DUBAI INTERNATIONAL AIRPORT, DUBAI-OCTOBER 27: Dubai International Airport with glorious duty free section on October 27, 2013. Dubai International is one of the fastest growing major hubs

Cel mai mare aeroport civil din Emiratele Arabe Unite, intampinand pasagerii cu o adevărată pădure de palmieri. În terminalul 1 există zece cabine de dormit , fiecare având un pat, acces la internet de mare viteză și un televizor mare.

Aeroportul Internațional Los Angeles (SUA)

Advertisements

Aeroportul Internațional San Francisco (SUA)

Aeroportul Internațional Samui (Thailanda)

Advertisements

Aeroportul Printesa Juliana (Sint Maarten)

Aeroportul are abordări de aterizare cu zboruri de altitudine foarte mică, din cauza unui capăt al pistei sale fiind extrem de aproape de țărm și de plaja Maho. Aceasta oferă o vedere spectaculoasă pentru turiști.

Advertisements

Advertisements