18 ghicitori care le-au dat batai de cap utilizatorilor de internet

0
86

Puteți găsi aproape orice pe internet. Și oamenii care se ciocnesc de ceva neobișnuit incearca sa găseasca răspunsuri. Noi știm totul despre creaturi marine misterioase, instrumente extraordinare și instrumente muzicale exotice.

Advertisements

18. „Am găsit aceste foarfece neobișnuite. Sunt inconfortabile de ținut si nici nu prea stim cum. Cu 2 sau 4 degete? ”

Acestea sunt foarfecele de antrenament pentru copiii prescolari. Acele găuri suplimentare sunt necesare pentru ca adultul sa poata ajuta copilul.

17. Care este scopul acestor oglinzi? Le-am întâlnit în Trosa, Suedia. ”

În Suedia, aceste oglinzi se numesc „Skvallerspegel”, care pot fi traduse drept „oglinzi pentru bârfe”. În Olanda, ele sunt numite Spionnetje sau „spion mic.” Aceste oglinzi vă permit să vedeți ce se întâmplă pe stradă din confortul canapelei tale. Ele pot fi găsite și în Norvegia și Finlanda.

16. În Spania, de ce există sticle de apă în afara tuturor căilor de acces și a intrărilor?

Advertisements

Cetățenii folosesc această abordare pentru a lupta împotriva câinilor care vor sa-si marcheze teritoriul . De obicei, animalele nu doresc să faca pipi unde pot bea apă .

15. „Am găsit asta într-o biserică veche”.

Acest lucru este folosit pentru a umple mai multe pahare cu vin în același timp, pentru a decurge mai usor impartasania.

Advertisements

14. Prietena mea a găsit acest lucru pe plajă.

Acesta este un schelet de arici de mare .

13. „Ce este acest tub plin de bile în perete?”

Advertisements

Acesta este un instrument care ajută la detectarea termitelor la domiciliu. Indicatorul său vă permite să aflați dacă există termite în casa dvs.

12. Un copac neobișnuit

Sunt flori de Agavă americană .

Advertisements

11. „Ce este acest animal? Această imagine a fost facută cu un aparat de fotografiat. ”

Acesta este un pescar , este un membru al familiei mustelid. Uneori se numește și „pekan”. În ciuda numelui său, animalul nu mănâncă întotdeauna pește.

10. „Am văzut asta într-un magazin lângă Manchester.”

Advertisements

Este un instrument care vă ajută să vă faceți cizme și pantofi. În interiorul instrumentului există cârlige care vă ajută să vă puneți cizmele.

9. „20 de ani de cercetare și internetul este ultima mea speranță!”

Acestia sunt dinții unui pește negru, sunt numiți și corbi.

Advertisements

8. „Am găsit acest lucru la un festival antic din apropierea orașului Atlanta. ”

Este pentru a pune ziarele într-un „jurnal” pentru șemineu.

7. Am găsit niște meduze pe plajă

Războiul portughez (Physalia physalis) este un hidrozoan marin (nevertebrat). O vezică mare transparentă este umplută cu gaz, care ii permite să plutească pe suprafața apei. Tacurile sale au celule înțepătoare și otravă este periculoasă pentru ființele umane.

6. „Prietenul meu a găsit acest lucru în apă”.

Advertisements

Aceasta este o figurina Orisha folosită în Santeria. O mână ține un șarpe, cealaltă parte ține o mască. Aceste figurine sunt ținute în apă în proporție de 100% din timp, în conformitate cu regulile religiei.

5. „Ceva cade din cer”.

Nu, nu este un OZN. Ar putea fi o pistă de condensare produsă de o aeronavă. Contractele sunt compuse în principal din apă, sub formă de cristale de gheață.

Advertisements

4. „A găsit asta în subsolul bunicului sau.”

Aceasta se numește o ocarină și este un instrument muzical vechi . Este folosit în întreaga lume: în China, America Latină, Africa și Europa de Est. În Europa, acest instrument este mai mult ca o jucărie pentru copii.

3. „A găsit această figurină în pădurea de lângă casa mea”.

Advertisements

Este o parte ruptă a unui suport pentru lumanari . Deși unii oameni o folosesc ca o scrumieră.

2. „Am găsit acest lucru în partea Caraibelor din Eleuthera în Bahamas, la reflux”.

Este un burete . Nu au sisteme nervoase, digestive sau circulatorii. Ei consumă oxigen, filtrează apa prin corpurile lor.

1. „ce este acest pește?”

Deficitul de fier este o problemă gravă în țările în curs de dezvoltare. Acesti pești îi ajută pe oameni să obțină suficient fier dacă ard aceste figurine în apă.

Advertisements

Advertisements