7 Remedii care elimină rapid hemoroizii

Hemoroizii sunt vene umflate în anus și partea inferioară a rectului. Sunt asemănătoare venelor varicoase, iar cauza este adesea necunoscută. Acestea pot fi rezultatul încordării în timpul defecației sau al presiunii crescute asupra venelor în timpul sarcinii. Hemoroizii pot fi interni sau externi. Dacă problema nu este tratată prea mult timp, pot apărea complicații medicale mai grave. Dacă suferiți de hemoroizi, încercați unul dintre aceste șapte tratamente naturiste pentru ușurare.
1. Aloe Vera

Aloe Vera este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru tratarea hemoroizilor. Are proprietăți antiinflamatorii și terapeutice care ajută la reducerea iritației.

Pentru a trata hemoroizii externi, aplicați o cantitate mică de Aloe Vera pe zona afectată și masați încet.
Pentru a trata hemoroizii interni, tăiați frunzele de Aloe Vera în fâșii. Asigurați-vă că tăiați părțile cum ar fi spinii plantei, pentru a nu vă răni. Puneți feliile într-un recipient și congelați-le. Aplicati banda rece de Aloe Vera pe hemoroizi pentru a calma durerea, arsurile și mâncărimile.

2. Gheață

Gheața poate ajuta la contractarea vaselor de sânge, ceea ce va reduce umflarea și va oferi ameliorarea durerii.

Aplicați o pungă de gheață sau o bucată de gheață parțial topită învelită într-o cârpă direct pe zona afectată. Țineți aproximativ 10 minute. Faceți acest lucru de mai multe ori pe zi.
Puteți folosi și un pachet mic de legume congelate. Înfășurați pachetul într-un prosop apoi aplicați-l pe hemoroizi. Faceți acest lucru timp de 20 de minute o dată, de trei ori pe zi.

3. Ulei de măsline

Uleiul de măsline conține proprietăți naturale antiinflamatoare și antioxidante. Poate fi folosit pentru a trata hemoroizii externi.
Consumați 1 linguriță de ulei de măsline în fiecare zi. Acest lucru va ajuta la reducerea inflamației.
Zdrobiți sucul din câteva frunze de prun și adăugați sucul la niște ulei de măsline. Aplicați acest amestec pe hemoroizi pentru a calma durerea și umflarea.

4. Suc de lămâie

Sucul de lămâie conține substanțe nutritive care pot ameliora hemoroizii prin întărirea capilarelor și a pereților vaselor de sânge.

Pe un disc demachiant puneți suc de lămâie proaspăt stors. Aplicați-l pe hemoroizi. Veți simți o furnicătură ușoară, dar va urma o senzație de ușurare.
Stoarceți sucul de la jumătate de lămâie într-o cană de lapte fierbinte și beți-l. Faceți acest lucru la fiecare trei ore pentru cele mai bune rezultate.

5. Oțet de mere

Oțetul de mere are proprietăți astringente naturale. Poate ajuta la micșorarea vaselor de sânge umflate și oferă ameliorarea umflăturilor și iritațiilor de la hemoroizii interni și externi.

Pentru hemoroizi externi, puneți un disc de bumbac înmuiat în oțet de mere pe zona inflamată. Faceți acest lucru de mai multe ori pe zi până când umflarea scade.
Pentru hemoroizii interni, adăugați 1 linguriță de oțet de mere într-un pahar cu apă și beți-l de cel puțin două ori pe zi.
6. Hamamelis

Hamamelisul este un astringent ușor care poate ajuta la ușurarea disconfortului asociat cu hemoroizii.

Înmuiați o bucată de de vată în hamamelis nedistilat și aplicați-o pe hemoroizi. Faceți acest lucru de trei ori pe zi.
De asemenea, puteți cumpăra tampoane medicinale care conțin hamamelis. Ele pot fi folosite în loc de hârtie igienică pentru a proteja de iritații.

7. Pliculețe de ceai negru

Ceaiul negru conține acid tanic, care este un astringent natural care poate reduce durerea și umflarea cauzate de hemoroizi.

Înmuiați un pliculeț de ceai negru în apă fierbinte. Scoateți-l din apă și lăsați-l să se răcească puțin. Aplicați plicul de ceai cald pe venele umflate timp de aproximativ 10 minute. Faceți acest lucru de două sau trei ori pe zi.