Acest proiect fotografic distruge orice stereotip în ceea ce privește viața oamenilor după 60 de ani. Majoritatea cred și simt că după această vârstă viața se apropie de final, doar că nu este întotdeauna așa.

Advertisements

 

Pe când avea 59 de ani Greta a fost diagnosticată cu osteoporoză. Medicii i-au recomandat să facă sport, așa că ea și-a ales o activitate pe plac. Astăzi ea are 61 de ani, iar dansul la bară a devenit un vis împlinit.

 

Ruth Flowers a început să mixeze după moartea soțului. La ai săi 68 de ani ea devenit faimoasă, fiind un Dj foarte solicitat. Muzica sa a sunat în diverse colțuri ale lumii: Ibiza, Londra, New York. Ruth a încetat din viață la 83 de ani.

 

Nina Melinikova și Antonina Kulikova au început să practice Aikido la 70 de ani. Deja de 5 ani ele au câte 2 antrenamente de 3 ore pe săptămână.

 

Advertisements

Joanne Kaas avea 56 de ani când a început să facă gimnastică. Deja de 30 de ani ea știe să stea doar în mâini și se perfecționează în fiecare zi.

 

Pat Moorehead și soția sa . El a reușit să viziteze peste 180 de țări ale lumii. Ziua de naștere de la 80 de ani și-a sărbătorit-o sărind cu parașuta.

 

Ivan Dol este o patinatoare profesionistă. La ai săi 86 de ani ea continuă să participe la competiții și să ocupe locuri de frunte.

Advertisements

 

 

 

Montserrat Mecho are 78 de ani, dar asta n-o împiedică să practice scufundări, să sară cu parașuta și să înregistreze recorduri la înot.

 

Lloyd Kahn a descoperit pasiunea sa față de skateboarding la 65 de ani. După 15 ani el este fidel acestei pasiuni, deși recunoaște că merge foarte atent, fiind echipat corespunzător.

 

Duan Dzifu a lucrat aproape 40 de ani la o fabrică de sticlă, iar la 60 de ani a început să practice acrobația. Acum el are 70 de ani și este flexibil ca un elastic.

Advertisements

Advertisements
Advertisements