9 lucruri mai bune decat s3xul, pe care un baiat le poate face pentru o fată

0
1475

Atunci când vorbim despre intimitate, primul lucru care ne vine în minte este s3xul. El poate fi ceva intim, dar de cele mai multe ori nu este. Intimitatea înseamnă apropiere, şi cu toate că suntem apropiaţi fizic în timpul actului, din punct de vedere mental putem fi la kilometri depărtare. Adevărata intimitate se bazează pe cunoaştere – să-l cunoşti pe celălalt la fel de bine, dacă nu chiar mai bine, decât te cunoşti pe tine însuţi. Nu este greu pentru un bărbat să devină mai intim cu femeia lui.

Advertisements

Nu atât de greu pe cât ai putea crede… dar trebuie să faci un efort. Iată câteva lucruri pe care le-ai putea încerca:

Spune-i că este frumoasă.

Nu sunt puţini aceia dispuşi să-şi complimenteze zilnic femeia. Diferenţa între ei şi tine, totuşi, constă în faptul că, atunci când îi spui femeii pe care o iubeşti că este frumoasă, tu nu o faci fără a avea un motiv ascuns. Nu spui la mii de femei ceea ce vor să audă, doar pentru a te culca cu ele. Îi spui femeii pe care o iubeşti că, în acel moment, este cel mai frumos lucru pe care l-ai văzut vreodată. Când o femeie ştie că pentru tine este fermecătoare, nu va trebui să-şi facă griji că o vei părăsi. Încrederea este cel mai intim lucru pe care îl pot împărţi doi oameni.

Scrie-i o scrisoare de dragoste.

Multe se pot spune fără cuvinte, dar fiecare femeie vrea să audă cât de mult o iubeşti. Dă-i un obiect la care poate apela atunci când îi este dor de tine sau are îndoieli cu privire la iubirea voastră, şi se va simţi mult mai sigură – şi mai fericită. Nu trebuie să fii un bun scriitor pentru a scrie o scrisoare de dragoste. Scrie – cât mai frumos – de ce pentru tine ea înseamnă totul. Nu o scrie pe calculator ; scrie de mână, astfel încât atunci când citeşte, să simtă că tu ai scris-o.

 

Plecaţi împreună în vacanţă.

Unul din cele mai bune moduri de a deveni mai intim cu iubita ta, de a o cunoaşte şi înţelege mai profund, este de călători o perioadă lungă împreună. Nu doar pentru un weekend – cel puţin pentru două săptămâni. Intimitatea presupune apropiere, şi nu există cale mai bună de a înţelege o femeie decât atunci când te afli într-o situaţie imprevizibilă sau deosebită. Oamenii se pricep să păstreze aparenţele atunci când se simt confortabil, când sunt înconjuraţi de lucruri familiare. Ia o persoană şi du-o în mijlocul necunoscutului, şi o vei vedea în cele mai intime şi elementare niveluri – în care este forţată să absoarbă informaţia nouă şi să o folosească pentru a emite judecăţi şi decizii în timp real.

Ai grijă de ea când este bolnavă şi las-o să aibă grijă de tine când eşti bolnav.

Dacă vrei să devii mai intim cu partenera ta, va trebui să o accepţi, nu doar în momentele sale bune, ci şi în cele mai puţin bune. Îmi pare rău, fetelor, dar nicio femeie – sau bărbat – nu arată bine atunci când tuşeşte din toţi rărunchii. Când femeia ta este bolnavă, ea este – literalmente – foarte vulnerabilă. Gândeşte-te cum te simţi şi te mişti atunci când ţi-e rău. Sunt gata să pariez orice că nu eşti persoana veselă şi plăcută care eşti de obicei.

Advertisements

Dormi cu ea (fără să faceţi s3x).

Este uşor să împarţi patul cu femeie, indiferent dacă o iubeşti sau nu. Mai greu este să nu faci nicio mişcare atunci când femeia frumoasă de lângă tine spune că nu este pregătită sau nu are chef. Să îmbrăţişezi cu trandreţe o femeie, fără intenţia de a merge mai departe, înseamnă că sentimentele tale trec dincolo de nevoile stringente care te apasă. Să îmbrăţişezi o femeie pentru că o iubeşti înseamnă că ai nevoie să fii aproape de ea, pentru că asta te fac3 fericit. Această fericire durează mai mult de o noapte – durează o viaţă întreagă.

Uitaţi-vă lung unul în ochii celuilalt.

Puţine lucruri pe lumea asta ne fac să ne simţim mai incomod decât perioadele lungi de contact vizual. Se spune că ochii sunt ferestrele sufletului – şi nu cred că este greşit. Privindu-ţi iubita adânc în ochi nu vei afla secretele sale cele mai ascunse, dar veţi afla cât de confortabil vă simţiţi unul cu celalalt. Cu cât reuşiţi mai mult să vă priviţi, cu atât vă veţi simţi mai bine. Dacă vreţi să dărâmaţi barierele din relaţia voastră, concentraţi-vă pe contactul vizual prelungit.

Cunoaşte-i familia.

O persoană nu este doar o persoană. Este o combinaţie a tuturor persoanelor care au influenţat-o când a crescut – în principal, familia ei. Toate relaţiile noastre se bazează pe relaţiile pe care le avem cu membrii familiei. Acestea sunt cele mai vechi relaţii, şi pentru că s-au format încă din primii ani de viaţă, ne-au influenţat major modul în care percepem interacţiunea interpersonală şi relaţiile. Poţi afla mai multe despre partenerul tău de la oamenii din jurul său, decât poţi afla de la persoana respectivă în sine.

Petreceţi sărbătorile împreună.

Fiinţele umane sunt creaturi care îşi concentrează mult energia pe păstrarea tradiţiilor. Din păcate, aceasta face progresul incredibil de greu, întrucât nimănui nu îi place schimbarea. Cu toate acestea, se pot spune multe despre importanţa unor obiceiuri sănătoase. Ţine minte că obiceiurile pe care le are acum sunt cele pe care va vrea să ţi le insufle şi ţie, şi copiilor pe care îi veţi avea împreună. Este mereu o idee bună să-ţi petreci timpul cu cei pe care vrei să-i cunoşti mai bine, în zilele de sărbătoare. Poţi afla lucruri pe care în alte împreujurări nu le poţi afla.

Advertisements

Absolut nimic.

Cel mai intim lucru pe care îl pot f@ce doi oameni este să stea fără să facă absolut nimic. Gândeşte-te cât de greu este pentru majoritatea din noi să nu facem nimic singuri. Ne simţim neliniştiţi, stânjeniţi, plictisiţi. Acum, imaginează-te întins lângă iubirea vieţii tale, fără să faci nimic altceva decât să trăieşti clipa. Intimitatea nu implică doar acţiune. Nu implică doar obţinerea unei informaţii sau o cunoaştere mai bună. Cea mai pură formă de intimitate este de a sta pur şi simplu împreună – nu în sensul de a locui împreună, ci de a respira şi asculta bătăile inimilor voastre. Dacă tu şi femeia pe care o iubeşti vă simţiţi confortabil nefăcând nimic, atunci vă veţi simţi confortabil în orice altă împrejurare.

Advertisements

Advertisements