Adevărul despre cancer și uleiurile esențiale: ceea ce oncologii nu vă vor spune niciodată

Multe culturi diferite au folosit uleiuri esențiale din cele mai vechi timpuri. Sunt privite ca tratamente alternative pentru multe boli și afecțiuni, inclusiv pentru cancer. Americanii în trecut au folosit uleiuri esențiale pentru parfumurile lor. Acum, „până la 75% dintre oamenii din Statele Unite folosesc medicina complementară și alternativă în mod regulat, iar mulți dintre acești oameni fac acest lucru pentru a lupta împotriva cancerului”.
Cercetătorii sugerează că uleiurile esențiale pot ajuta în tratamentul cancerului. Un studiu despre frecvențele produse de organism și uleiurile esențiale arată impactul pozitiv al acestor cure lichide.

Potrivit imunologului, Mahmoud Suhail, „Cancerul începe atunci când codul ADN din nucleul celulei devine corupt”. Uleiurile esențiale ajută prin repararea codului ADN.

Uleiuri esențiale și frecvențe corporale

Bruce Tainio, de la Tainio Technology și șeful Departamentului de Agricultură de la Eastern Washington University, folosește un monitor de frecvență calibrat (CFM) pentru a studia frecvențele corpului și uleiurile esențiale.

Frecvențele corpurilor sănătoase variază între 62 și 78 MHz, în timp ce un organism cu boală începe de la 58 MHz. Se sugerează că substanțele de înaltă frecvență pot combate bolile de joasă frecvență. Mai multe uleiuri esențiale cunoscute au fost studiate pentru frecvențele lor. Dintre cele studiate, frecvențele lor au variat între 52-320MHZ.

 • Lavandă 118 MHZ
 • Trandafir 320 MHZ
 • Menta 78 MHZ
 • Helichrysum 181 MHZ
 • Tămâie 147 MHZ
 • Smirnă 105 MHZ
 • Mușețel german 105 MHZ
 • Ravensara 134 MHZ
 • Lemn de santal 96 MHZ
 • Angelica 85 MHZ
 • Juniper 98 MHZ

Printre frecvențele care ajută organismul, uleiurile esențiale sunt, de asemenea, benefice în multe alte moduri. Conțin proprietăți antiinflamatorii, antifungice, antioxidante și antibacteriene, dar și numeroși nutrienți.
Uleiurile esențiale de scorțișoară, cimbru, mușețel și iasomie sunt cele mai bune în uciderea cancerului de sân. Mușețelul distruge 93% din celulele canceroase in vitro în timp ce uleiul esențial de cimbru distruge 97%.

Tămâie

Tămâia a fost utilizată pe scară largă în tratamentul cancerului. „Tămâia este capabilă să separe creierul celulei canceroase – nucleul – de corpul său – citoplasma, ceea ce împiedică nucleul să creeze coduri ADN deteriorate”. Chimioterapia distruge atât celulele bune cât și cele rele din jurul tumorii afectate, uleiul esențial de tămâie atacă celulele infectate în timp ce le lăsă pe cele sănătoase în pace.

Ulei esențial de portocale

Limonenul reprezintă 90% din uleiul esențial de portocale. S-a demonstrat că d-limonenul este eficient în combaterea melanomului, a cancerelor hepatice, de sân, plămâni și pancreatice.

ATENȚIE!

Folosiți numai uleiuri esențiale 100% de calitate terapeutică de la un reprezentant reputat. Diluați uleiurile esențiale cu un ulei purtător precum uleiul de cocos. (Multe companii au rata de diluare pe flacon.) Unele uleiuri esențiale pot crea sensibilități, așa că testați o zonă mică înainte de utilizare. Discutați cu un medic despre utilizarea uleiurilor esențiale înainte de a le folosi pentru orice boală, în special pentru ceva la fel de grav precum cancerul. Fiți conștient că fiecare om este diferit și că ceea ce funcționează pentru unii poate să nu fie potrivit pentru dvs. Multă sănătate îți dorim!