Adevarul din spatele baiatului înecat la ștrand in Iași relatat de sora acestuia.

0
28

În urmă cu cateva ore sora studentului inecat acum 5 zile intr-un strand adminstrat de primaria municipiului IASI a postat urmatorul mesaj cu speranta de a se face dreptate macar in acest caz.

Advertisements

Bună ziua.

Cu toții știm despre tragedia care a avut loc miercuri, dar puțini știm ceea ce s-a întâmplat, s-au făcut multe știri inventate și prostești doar pentru a avea o poveste. Vă rog din suflet să nu credeți ceea ce se bârfește și ceea ce a fost mediatizat, oamenii ăștia sunt obsedați de scandal, nu au făcut, unii dintre ei, decât să îi păteze amintirea fratelui meu mai mare, efectiv acele știri ne-au băgat cuțitul adânc în rana din sufletul familiei mele.

În primul rând fratele meu avea 22 de ani, nimeni nu a scris corect vârsta pe nicăieri, apoi el nu știa să înoate, cel mai adânc loc în care s-a scăldat până acum a fost în cadă, apoi el nu băuse băuturi alcoolice, doar dacă poate cineva să vină și să contrazică autopsia. Fratele meu a murit înecat, era perfect sănătos, era genial, pur și iubitor. În locul în care s-a înecat David, nu erau salvamari, deși în acea zi era inaugurarea, salvamarii erau la terasă, niște burtoși, foști recidiviști, care lucrează în folosul comunității pentru primărie.

Din această cauză ni s-a spus de la poliție că degeaba facem plângere, deoarece, citez ‘dosarul cu moartea fiului dumneavoastră va ajunge pe un raft de praf lângă un dosar în care cineva i-a călcat pisica vecinului’, motivul? Ștrandul aparține de primărie, nu se va face dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat, a doua zi când a venit tatăl meu sa aprindă o lumânare la ștrand el era perfect funcțional, să vă fie rușine la toți cei care vorbiți numai aberații și nu faceți ceva să se schimbe situația asta, nimeni și nimic nu îmi va aduce fratele înapoi, dar nu pot să stau liniștită când știu că asasinii lui dorm liniștiți noaptea și râd împreună cu familiile lor.

DISTRIBUTI SA VADĂ TOATĂ LUMEA CE MINCIUNI S-AU SPUS DESPRE DRAGUL MEU

Advertisements

Advertisements
Advertisements