Când a ieșit din casă nu i-a venit să creadă cine îl aștepta pe verandă. O poveste uimitoare!

Tim Newton este un fotograf din Alaska, deci nu este străin să vadă o mulțime de faunei sălbatice rătăcind în jurul proprietății sale. Cu toate acestea, într-o dimineață, sa trezit cu o surpriză pe care nu o mai văzuse niciodată.

Într-o noapte, în timp ce Tim dormea, nu și-a dat seama că o întreagă familie de râși stătea pe verandă. S-a trezit din cauza unui zgomot puternic.

Când a privit mai bine în afara ferestrei sale, Tim a observat că erau trei sau patru pisoi de râs, jucându-se unul cu celălalt pe puntea sa de lemn. Își apucă imediat camera.

Ceea ce face ca această observare să fie atât de specială este faptul că râsul este de obicei cunoscut ca fiind un animal evaziv, păstrându-și distanța față de oameni.

Tim văzuse aceste frumoase pisici sălbatice în pădure înainte, dar asta se întâmpla în habitatul lor natural și de la distanță. Deci, pentru el – aceasta a fost o oportunitate extrem de rară și magică odată în viață.

Dupa cateva minute de a merge inainte si inapoi pe puntea lui Tim, au scapat si Tim a crezut ca timpul de joc trebuie sa se termine, dar dupa cum se pare – tocmai a inceput! În curând, a auzit că râsul-mamă face un sunet, îi cheamă pe copii și Tim vede că în jur de 7 pisoi se îndreaptă spre ea.

„N-am văzut niciodată atât de multi rasi”, a spus el. „A fost uimitor să văd toate aceste animale.”

Tim a reușit să surprindă o mulțime de imagini uimitoare cu familia de animale, fără ca ei să pară să observe, dar în curând – unul sa apropiat de geam, parcă dorea să investigheze.

Până când timpul de joc se terminase, râsul mamă și-a luat puii și sa întors în pădure, lăsândul pe Tim cu o amintire pe care nu o va uita niciodată.

sursa: Animal Channel