Căţel abandonat locuiește într-o cutie de încălțăminte de luni de zile. De ce nu l-a ajutat nimeni până acum?

În mod tragic, multe animal de companie sunt abandonate de proprietarii lor. Același lucru sa întâmplat și cu acest câine drăguț, care a fost părăsit în urmă cu aproape o jumătate de an și a fost forțat să trăiască pe străzi.

Cineva observase că câinele sa refugiat într-o cutie de încălțăminte veche doar pentru a găsi un loc oarecum mai cald ca să doarmă.

Era clar că câinele era foarte disperat și avea nevoie urgentă de ajutor.

Din fericire, proprietarii casei nu au avut nicio problema cu faptul ca animalul trăia acolo. De fapt, ei au fost mai mult decât bucuroși să-i ofere hrana în fiecare zi, ca să nu moară de foame.

Cu toate acestea, a fost clar că acest pui avea nevoie de mai mult.

Un trecător a observat că Chihuahua-ul dormea în cutia de pantofi și a anunțat organizațiile care se ocupă de astfel de cazuri pentru al salva.

„Bună, doar mă întreb dacă ai putea ajuta un câine vagabond. E o femelă cu trei picioare. Ea trăiește în fața unei case de vreo cinci luni. Am crezut că aparține proprietarilor, însă i-am întrebat și ei au spus nu „, scrie în mesaj.

Imediat, cele două organizații de salvare și-au unit forțele pentru o operațiune de salvare. Într-o zi ploioasă, salvatorul Eldad Hagar și colegul său Loreta Frankonyte au decis să ajute și să salveze acest pui adorabil.

A durat ceva timp pana când câinele s-a obișnuit cu ei și cu lesa dar după ceva vreme s-a calmat.

Era clar că cățelușul era îngrijorat și înspăimântat, dar, din moment ce era foarte slabă, nu a oferit multă rezistență. De asemenea, se pare că femela și-a dat seama că salvatorii i-au dorit doar binele.

După ce a primit o îngrijire medicală foarte necesară, au continuat să-i găsească o casa și un stăpân care s-o îngrijească.

Primul lucru pe care l-au făcut salvatorii a fost să ii ofere câinelui, pe nume Princess o baie bine meritată. După acea salvatorii de animale au dus-o direct la un veterinar.

Princess nu se simțea prea bine și a avut nevoie de tratament medical imediat și chiar a fost spitalizată pentru câteva săptămâni, deoarece condiția ei era atât de gravă.

Din fericire, salvatorii de animale nu au lăsat-o niciodată singură, iar Princess s-a simțit în sfârșit iubită din nou.

Și, în ciuda faptului că are doar trei picioare, Princess ne arată cu siguranță că are o grămadă de energie și este plina de viață.

În acele din urma și-a găsit un stăpân care i-a oferit un adăpost călduros.

sursa: Animal Channel