Câteva puncte de presiune simple despre care trebuie să știți

Când avem unele probleme de sănătate, nu trebuie să ne bazăm întotdeauna pe medicamente. În loc să luăm zilnic medicamente pentru probleme minime, putem învăța și înțelege câteva trucuri speciale legate de punctele de presiune pentru a scăpa de anumite  probleme. Așadar, iată câteva dintre problemele tale zilnice și rezolvarea lor cu ajutorul punctelor de presiune.
Ai dureri abdominale? Iată soluția! Tot ce trebuie să faceți este să aplicați presiune timp de două minute și apoi puteți vedea rezultatul. Puteți face acest lucru pe ambele picioare și veți obține o ameliorae a durerii foarte rapid.

Aveți nevoie de o soluție pentru ochi obosiți și dureri de cap? Aceasta este doar o muncă de 1 minut. Trebuie să apeși cu degetul pe un punct dintre cele două sprâncene chiar deasupra nasului și te vei simți relaxat și durerea de cap va dispărea și ea. Trebuie să încerci asta.

Ai o problemă cu partea inferioară a spatelui? Majoritatea bătrânilor au această problemă. Pentru a scăpa de acest tip de durere, trebuie să aplicați presiune chiar sub încheietura mâinii și să faceți acest lucru timp de cel puțin 4 minute și nu uitați să utilizați puterea într-o mișcare circulară.

Și dacă credeți că pantofii sunt motivul pentru care a apărut durerea, atunci puteți aplica presiunea la glezne în special. Acest lucru te-ar ajuta, de asemenea.
Suferiți de o durere de cap zilnică din cauza muncii zilnice de birou sau datorită faptului că petreci ore întregi în fața laptopului? Atunci trebuie să încerci asta. Cu degetul, trebuie să puneți presiune pe mână între degetul arătător și degetul mare și nu uitați să o faceți într-o mișcare circulară timp de cel puțin 4 minute.

Fă-o la ambele mâini pentru a obține un rezultat mai rapid.

Pentru o durere în gât, acesta este punctul de presiune.
Primul pas este să îndoiți cotul

Al doilea pas este să aplicați presiune pe punctul din exteriorul unghiului care se numește partea cărnoasă în care partea superioară și antebrațul se întâlnesc.

Acum relaxați-vă și trebuie să mențineți presiunea timp de cel puțin 4 minute. Pentru rezultate mai bune, trebuie să faceți acest lucru zilnic și de două ori pe zi și veți vedea rezultatul.

Trebuie să țineți cont de faptul că aceste puncte de presiune vor funcționa diferit pentru fiecare persoană, iar rezultatul va depinde și de la individ la individ. Și trebuie să așteptați rezultatele. Poate funcționa foarte rapid în cazul unora, iar în cazul altora nu va funcționa la fel de rapid, așa că, este nevoie de timp și puțină răbdare.