Cele două măicuțe care au speriat Vasluiul. Au aruncat un bărbat pe șinele de tren și au bătut o femeie

0
36

Două femei îmbrăcate în măicuţe au terorizat Vasluiul. După ce, duminică după-amiază, au făcut circ pe străzile din centrul oraşului, înjurând şi scuipând lumea din jur, ieri, una dintre femei ar fi împins un bărbat pe şinele de cale ferată.

Advertisements

Politişti vasluieni fac cercetări în două dosare p3nale de loviri şi alte violenţe, după ce două măicuţe aflate în trecere prin Vaslui au provocat scandal, au lovit o persoană şi au împins un bărbat în faţa unui tren în gara din oraş, scrie Mediafax.

Primul incident în care s-au sesizat poliţiştii a avut loc luni în jurul orelor prânzului, când cele două femei îmbrăcate în straie bisericeşti au agresat o femeie care mergea pe stradă alături de copilul ei.

„M-au împins pe stradă, Alex ( n.r. copilul femeii) care era în stânga mea pe bicicletă a căzut, aşa tare m-a împins de am căzut peste el… cea care e cu fata aia e nebun. Când m-am luat de ea, brusc nu mai auzea, nu mai vedea… m-am certat singură, practic. Iar cealaltă, brusc vorbea la telefon deşi nici nu formase vreun număr, nici nu îi sunase”, scrie pe reţelele de socializare femeia care a fost agresată de cele două maici.

Poliţiştii au deschis un dosar p3nal pentru loviri şi alte violenţe, la sesizarea femeii.

Cel de-al doilea incident a avut loc luni seară, în gara din Vaslui. Potrivit unor comentarii de pe reţelele de socializare, femeile au împins pe șinele de tren un bărbat şi au scuipat un aparat de cafea de pe peron pentru că pe acesta era o fotografie cu o femeie.

Advertisements

„Incidentul a avut loc în gara Vaslui, aseară (n.r. luni seară ) la ora 20.04. Se fac cercetări și se va întocmi dosar p3nal pentru loviri şi alte violenţe”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Advertisements

Advertisements