Cu Tinder Social ai putea să-ți faci prieteni noi, dar scopul real ar putea fi mult mai obraznic

0
728

Dintr-un punct de vedere, Tinder va fi considerat în totdeauna o unealtă de agățat, dar cu Tinder Social, dezvoltatorul vrea să se adreseze și unui alt tip de public – sau nu.

Advertisements

Este puțin probabil să vă găsiți un partener pentru a vă petrece restul vieții pe Tinder, dar principiul aplicației se pare că este suficient de bine finisat încât să funcționeze în toate colțurile lumii. Tocmai din acest motiv, nu ar trebui să pară ciudat când aceeași companie a anunțat Tinder Social, o nouă funcție in-app menită să facliliteze descoperirea de potențiali prieteni cu care să socializați, să mergeți la un concert, să experimentați un bar sau, de ce nu, să descoperii un muzeu – sau, cel puțin, asta zic cei de la Tinder.

Cum ziceam și mai sus, principiul de funcționare este același și nu vorbim de o aplicație complet nouă. Tinder Social este doar o componentă adițională a Tinder care vă ajută să nu mai petreceți o jumătate de zi dând telefoane, în speranța că veți găsi pe cineva cu care să vă relaxați la o cafea.

Conceptul s-a materializat după un experiment restrâns în Australia, unde noua funcție a făcut valuri printre utilizatorii aplicației care aveau dificultăți în planificarea unei seri departe de casă. În plus, cu Tinder Social ai șanse mult mai mari să te bucuri de un concert, de exemplu, alături de oameni care sunt la fel de interesați ca și tine de aceeași formație.

Practic, utilizatorii de Tinder pot crea grupuri de la 1 la 3 persoane cu un scop unic, pe o perioadă scurtă. Astfel, Tinder nu va deveni un nou Facebook Messenger sau WhatsApp, dar va include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru planifica un eveniment diseară sau peste weekend. În plus, accesul la grup poate fi activat sau dezactivat în orice moment. În momentul în care membri unui grup fac un gest de swipe la dreapta peste imaginea unui alt grup, poate începe dialogul. Noua funcție se va propaga pe întregul mapamond în următoarele zile și săptămâni.

Nu ar trebui să ne mire dacă unii utilizatori vor încerca să folosească funcția pentru sesiuni de sex în grup. La urma urmei, nu poți învăța publicul unei aplicații destinate facilitării întâlnirilor amoroase să înceapă să o folosească cu alt scop.

Advertisements

Advertisements