Cum să topești inima oricărui bărbat fără prea mult efort

Este chiar atât de ușor să topești inima oricărui tip fără prea mult efort? Da, este! Poate că știți deja câteva trucuri care funcționează bine la bărbați, dar poate să nu fie suficient să găsiți un tip fermecător și frumos! Prin urmare, acest articol vă va oferi mai multe sfaturi utile! Datorită lor, vei arăta drăguț și vei părea cea mai dorită femeie din lume. Și nu trebuie să cumpărați haine scumpe și să vă machiați mult! Există și alte trucuri mai ușoare și mai puțin costisitoare și ar fi bine să le verificați!
Nu stați ferm într-un singur loc

Dacă stai ferm ca un soldat în timpul unei parade, atunci s-ar putea să nu-i atragi atenția. Trebuie să-ți relaxezi corpul și să te comporți într-un mod mai seducător. Ei bine, nu trebuie să dansezi în jurul lui și să-l privești în ochi minute în șir fără să privești în altă parte. Arată-i doar că ești prin preajmă și că ai chef să vorbești cu el și să-l cunoști mai bine.

Alege nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate sunt întotdeauna considerate ceva drăguț, feminin și delicat. Ceva care face femeile să pară mai atractive. Așa că ar trebui să faci asta dacă vrei să atragi bărbați! Ei bine, nu trebuie să cumperi foarte multe astfel de haine, ținuta all-pastel nu este o idee atât de bună. Chiar și câteva accesorii minore contează! Și nu trebuie să coste o avere, deoarece știți cu siguranță câteva magazine de caritate care vând lucruri interesante.

Învață să roșești

Femeilor nu le place să se înroșească. Există o concepție greșită că atunci când roșești, te simți jenat sau rușinat și oamenii te pot ridiculiza. Ei bine, nu e în cazul bărbaților care vor să găsească o doamnă feminină, nevinovată! Când roșești, îți arăți latura delicată și subtilă și asta te poate ajuta cu adevărat să-ți găsești un tip perfect. Data viitoare, nu mai pune atâta pudră de față.

Poți fi timid

timiditatea este o altă concepție greșită când vine vorba de femei. le este frică să-și arate latura mai timidă pentru că cred că bărbații preferă femeile încrezătoare, curajoase și sociabile. Ei bine, uneori este total invers. Dacă ești puțin timid și rezervat, îi îngreunezi unui tip să-ți câștige inima și, după cum probabil știi, bărbații sunt ca vânătorii cărora le plac provocările.

Ține-ți mâinile lângă tine

când stai cu un tip din visele tale, cea mai bună postură pe care o poți lua este să stai drept, să ai un zâmbet, o privire atentă și să ții mâinile lângă tine! Acesta poate părea a fi doar un detaliu, dar evident contează pentru un tip. Dacă habar nu ai de ce apare, atunci uită-te la fotografia de mai jos în care o fată stă așa. Dacă îi întrebi pe unii bărbați dacă s-ar întâlni cu ea, cei mai mulți dintre ei ar spune cu siguranță „da”.
Privește-i în ochi

Să-l privești în ochi este o idee bună, dar te rog, fă-o cu moderație, dacă nu te va găsi înfiorător sau obsedat și nu-l vei mai vedea niciodată. Privirea flirtatoare și privirea curajoasă în ochi îl pot încuraja! Înainte de a o face, asigură-te că rimelul tău nu este uns și genele tale nu sunt lipite, făcând să arăți ridicol. Atunci nu ezita să te uiți la el!

Nu te preface că ești prost

Poți fi feminin, timid, delicat, subtil, inocent – toate aceste lucruri sunt atrăgătoare pentru bărbați. Cu toate acestea, a te preface a fi o femeie proastă nu poate câștiga inimile bărbaților. Evident, ai dreptul să nu știi cum să-ți repari mașina sau cum să ajungi la gară dacă nu cunoști orașul, dar să întrebi despre lucruri evidente sau să faci comentarii stupide este doar o prostie!

Sună drăguț

Data viitoare când îți vezi îndrăgostit, nu te preface că ești o femeie serioasă, prea matură pentru a flirta sau a glumi despre ceva. Doar fii tu însuți și încearcă să sune drăguț și relaxat. Din nou, a fi o doamnă inocentă și subtilă te poate ajuta foarte mult. La urma urmei, nu vrea o femeie care sună bărbătească și prea serioasă, vrea o femeie adevărată care să poată face glume și să flirteze.

Folosește parfumuri florale

Parfumurile pot face minuni! Ei bine, dacă sunt cele mai ieftine, atunci s-ar putea să facă mai mult rău decât bine, dar, de asemenea, nu trebuie să cheltuiți o avere pe ele. Citiți mai întâi comentariile de pe Internet și apoi cumpărați cel mai seducător și mai curat parfum care există pe această planetă. Astfel vei topi inima oricărui bărbat care va merge pe aceeași stradă ca tine.

Nu fi prea agresiv cu limbajul corpului

Dacă pari prea agresiv sau disperat cu limbajul corpului tău, îl poți amâna cu ușurință! Da, un bărbat poate fi pur și simplu descurajat de comportamentul tău atunci când începe să te găsească prea promiscuu sau nepoliticos. Deci abordarea feminină pare să funcționeze cu adevărat! Limbajul corpului este o parte integrantă a oricărei comunicări, așa că ar fi bine să-l urmăriți și să vă asigurați că nu este exagerat.
Alege o coafură moale

Pare să conteze și coafura ta. Nu trebuie să fie un look sofisticat pe care îl obții petrecând câteva ore la coafor! Dar trebuie să știi că nu oricărui bărbat îi plac fetele cu părul foarte scurt, care seamănă cu coafurile pe care le poartă bărbații. Preferă mai degrabă părul lung și liber și buclele pe care le văd adesea în fotografiile celebrităților. Uneori, cel mai simplu aspect este cel mai bun.

Dă din cap mai mult decât doar fața ta

Ar fi bine să fii flexibil cu mișcările tale. Mișcă-ți spatele împreună cu mișcările feței în momentul în care ești de acord cu ceva sau când pur și simplu arăți că asculți, dacă iei o astfel de abordare când vorbești cu iubitul tău, atunci evident că vei obține puncte suplimentare și arată mai interesant în ochii lui. Merită încercat!

Este în regulă să te simți ciudat

Nu e nimic în neregulă cu tine când te simți ciudat, mai ales când vorbești cu un tip din visele tale. O veste bună este că atunci când arăți ușor jenat, arăți de fapt mai drăguț în ochii lui! Așa că poate ar trebui să-l folosești în avantajul tău și să nu mai ascunzi această stingherie. Vei vedea că asta nu-l va deranja și va continua să te cunoască.

Ține-ți picioarele împreună când stai

Aceasta este o regulă de aur care poate fi destul de utilă atunci când mergi la o întâlnire. Când stați, țineți picioarele împreună, dar amintiți-vă și să vă apropiați mâinile lângă genunchi. Dacă adoptați această abordare atunci când aveți o conversație minunată, acest lucru vă va face să arătați mai atractiv! Vei arăta mai drăguț chiar și fără să încerci! Comportamentul tău contează foarte mult!

Fii subtil răutăcios

Trage-l de picior, încurcă-i părul sau spune o glumă picant. Apoi râzi zgomotos și continuă să flirtezi cu el. Femeile răutăcioase, amuzante sunt uneori o mare surpriză pentru bărbați, dar nu le vor uita niciodată din cauza unui astfel de comportament! Așa că este un bonus și un mare avantaj care merită încercat, deoarece fetele plictisitoare și nesigure pot părea prea șchiopate pentru ca băieții să continue o relație.

Nu domina conversația

Dacă în general ești prea încrezător în tine și ai o natură de lider, atunci s-ar putea să fii tentat să dominai conversațiile. Ei bine, nu asta le place băieților! Evident, vor să trateze fetele în mod corect și egal, dar dacă nu îi poți permite să spună ceva și vorbești mai ales despre tine și nu-i pasă de ceea ce crede, atunci nu te aștepta că asta îi va topi inima. Nu poate decât să-l enerveze.

Zambeste mult

Acesta ar trebui să fie un câștigător printre toate sfaturile din acest articol. Zâmbetul este uneori un lucru neapreciat, dar, în realitate, face minuni. La urma urmei, cum poți să-i arăți unui tip că îți place de el și că ești pregătit pentru mutarea lui? Ar trebui pur și simplu să zâmbești! Acest lucru va deschide rapid ușa către noua relație și la urma urmei, zâmbetul nu te costă nimic și nu este un efort mare!
Machiaj minim

Dacă arăți ca o drag queen sau panda, atunci șansele ca un tip interesant să inițieze o conversație sunt scăzute… În acest caz, cu cât mai puține, cu atât mai bine pare să funcționeze regula! Ar trebui să vă amintiți despre asta dimineața și să mergeți la un machiaj minim. Dacă nu aveți probleme cu pielea de ascuns, atunci de ce nu lăsați pielea să respire și alegeți un aspect natural? Barbatii o vor aprecia!

Fi amuzant

Râsete, glume, flirt – dacă îți amintești despre acest trio, atunci îi poți câștiga rapid inima. Fiecare tip și-ar dori să se întâlnească cu o femeie cu care să se simtă confortabil și să petreacă un timp plăcut. Arata-i ca te poti distra impreuna si ca daca te alege atunci nu va regreta niciodata aceasta decizie. Fii sincer cu tine însuți și ia-o ușor – acest lucru ar trebui să te ajute.