Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale. Dentistii ti-au ascuns mereu asta!

0
104928

Cum scapi de tartru fara sa mergi la medicul dentist? Exista vreo solutie pentru intretinerea dintilor tai, pe care sa o aplici la tine acasa? Inainte de a afla ce trebuie sa faci, sa aflam cateva lucruri despre acest tartru.

Advertisements

Tartrul este acel depozit neplacut de pe suprafata dintilor. Depozitul este format din bacterii care persista in cavitatea bucala din cauza lipsei unui periaj dentar zilnic, resturi alimentare si zahar nedizolvat. Tartrul incepe sa se depuna de pe la 8-9 ani, din momentul in care apar dintii definitivi. Bacteriile se depun pe dinti si apare astfel placa bacteriana.

Tartrul poate fi indepartatat doar de medicul stomatolog in urma unor sedinte speciale. Cel putin asta se considera pana acum.

Medicii dentisti ii avertizeaza pe parinti de mici in legatura cu igiena orala, motiv pentru care e usor nefiresc sa dam vina pe ei pentru problemele pe care ni le facem singuri cu dintii. Totusi, avand in vedere ca medicul si-a facut treaba, interesul lui nu va fi niciodata sa ofere solutii naturiste pentru ingrijirea dintilor caci menirea lui este alta. Asadar, reteta de mai jos nu ti-o va recomanda niciun medic stomatolog.

Citeste continuarea AICI

Advertisements

Advertisements