Europenii sunt primii IN PERICOL! Oamenii de stiinta confirma, cu cifre OFICIALE, cel mai NEGRU scenariu!

0
36361
New stills released of The Day After Tomorrow starring Dennis Quaid and Jake Gyllenhaal. Dennis Quaid plays a climatologist who tries to figure out a way to save the world from abrupt global warming. He must get to his young son (Jake Gyllenhaal) in New York, which is being taken over by a new ice age. Emmy Rossum will star as the love interest of Gyllenhaal's character, a member of an academic decathlon team, and Arjay Smith plays Gyllenhaal's best friend. Pictures supplied by Ruckas Pictures Ruckaspictures@btconnect.com Office (UK) : 01322 861777 Mobile (UK) : 07742 164 106 Ruckas Pictures does not claim any Copyright within the attached material. When publishing the images, the user agrees to recompense and to hold Ruckas Pictures unobjectionable from claims of any action arising out of or connected to the publication of the material.

Publicatia Washington Post, care citează savanți de prestigiu și date științifice oficiale, confirmă un scenariu catastrofic. Sunt vizați în primul rând europenii. Studiul de alarmă a fost publicat în luna martie 2015, dar aproape imediat a fost lansată o campanie de discreditare pe Internet, cel mai probabil de către lobby-ul unor companii interesate.

Advertisements
 
 Stefan Rahmstorf  de la Institutul Potsdam și Michael Mann, de la Universitatea Pennsylvania, au avertizat, în martie, că AMOC (un curent oceanic care aduce ape calde din sudul în nordul Atlanticului)  este din ce în ce mai slab. Asimilat deseori Golfstream-ului,  AMOC pare a fi blocat din cauza încălzirii globale, ce produce topirea ghețurilor arctice și consecutiv un exces de apă rece și densă în nordul Altanticului. Aceasta nu mai permite apelor calde din sud să urce până în nordul Europei, scrie dcnews.ro.

Încălzirea globală nu mai poate fi ascunsă

Blocarea schimbului de căldură la nivel planetar este o dovadă a încălzirii globale, cauzate de emisiile de carbon. Acest fenomen este contrazis de unii savanți, dar și de lobiștii unor țări exportatoare de petrol sau a unor companii auto.

Experții citați în articolul WP spun că teorii care explică paradoxala răcire a emisferei nordice, din cauza încălzirii globale, circulau de mai multă vreme. Nimeni nu credea însă că schimbarea va fi atât de bruscă. Răcirea va cauza pagube uriașe economiei mondiale, în această zonă fiind concentrată populația a șase dintre cele mai industrializate zece țări ale lumii.

În ultima săptămână, datele National Oceanic and Atmospheric Administration arată că 2015 va fi cel mai cald an din 1880, când au început măsurătorile. Totodată, se înregistrează cele mai scăzute temperaturi ale suprafeței oceanului în zona Islandei și în sudul Groenlandei.

The day after tommorow, varianta non-ficțiune

În 2004, a fost lansat filmul The day after tomorrow, cu un scenariu bazat pe ipoteza opririi Gulfstream. Scăderea bruscă a temperaturii până la minus 75 de grade Celsius în emisfera nordică a fost luată în râs de experți, fiind în continuare respinsă de comunitatea științifică. Totuși, noile date sugerează că schimbări dramatice ale climei se pot produce în decursul unor intervale foarte scurte, de ani de zile, fiind puse în pericol sute de milioane de oameni.

Advertisements

Advertisements
Advertisements