Există 9 fețe în această imagine; doar 1% dintre oameni le pot găsi în 10 secunde. Tu poți?

Este important să înțelegeți elementele imaginii




În această iluzie optică, există 10 fețe ascunse, sau mai precis încorporate în copaci. Rapoartele susțin că doar 1% dintre cei care încearcă să găsească fețele ascunse le vor putea găsi pe toate.

Nivelul de dificultate al iluziei se bazează pe elementele imaginii. Poza are copaci, ramuri, flora și faună a ceea ce pare a fi o junglă.

Ramurile și tulpinile copacilor sunt desenate artistic pentru a realiza formele fețelor. Dacă te uiți cu atenție, îndoirile ramurilor copacilor formează fruntea și nasul câtorva fețe. Chiar și tufișurile de sub copaci seamănă cu părul câtorva fețe.

Pentru a găsi fețele, trebuie să modificați modul în care vedeți imaginea. În timp ce la un moment dat trebuie să vezi imaginea ca un întreg, în alte puncte trebuie să te concentrezi pe anumite părți ale imaginii.  După cum am menționat mai sus, ramurile copacilor formează structurile scheletice ale feței.

Acesta este cel mai mare indiciu în rezolvarea acestei iluzii optice. Privește ramurile și urmărește-le pentru a vedea structura pe care o formează. De exemplu, cea mai mare față din partea stângă a imaginii este formată din ramurile fine și frunzele a doi copaci diferiți. În timp ce frunzele unui copac formează perciunii feței, frunzele altui copac formează părul. Ramurile formează ochii, sprâncenele, buzele și nasul feței.

Cele două fețe mai mari

Aceste două fețe vor apărea primele, în fața oricui vede imaginea.

Această față lungă este prinsă între cele două trunchiuri de copac.

Cele de lângă tufișuri

Privește în jurul tufișurilor și vei găsi două fețe.




Cele de la margini

Aceste două fețe se află în părțile extreme ale imaginii.

Fața aplecată în jos

Aceasta este fața singuratică din imagine care este înclinată în jos.

Bătrânul

Acesta este cea mai complicată și mai greu de văzut. Fața bătrânului este diferită de celelalte fețe și a fost poziționată inteligent, astfel încât oamenii să nu o poată observa.

Puncte importante de reținut

De fiecare dată când vă așezați pentru a rezolva o iluzie optică, ar trebui să țineți cont de câteva lucruri: uitați-vă la locurile neevidente din imagine, modificați viziunea (acesta este trucul pentru a rezolva fiecare iluzie optică; aceste iluzii vă păcălesc mintea să creadă). altceva decât ceea ce este în fața ochilor tăi).