Gabriel Nebunu a ajutat un bătrânel să ajungă acasă. Momentul care l-a emoționat pe artist!

0
50

Chiar dacă a devenit celebru, Gabriel Nebunu nu lasă faima să-i știrbească bunul simț, altruismul și omenia. Un bătrânel s-a apropiat de el, în timp ce ieșea dintr-un magazin, și l-a rugat să îl ajute să ajungă acasă. Gabriel nu a ezitat, l-a urcat pe bătrânel în mașina sa și l-a dus până la locuința acestuia.

Advertisements

Urmăritorii virtuali s-au bucurat și au apreciat gestul de bunătate al artistului. Gabriel a povestit întâmplarea, pe pagina sa de socializare:,,Înserase deja afară când am ieșit să-mi potolesc foamea. În față la Linella, de pe Hristo Botev, un bătrânel îmi face semn cu vocea abia răgușită de hainele bătrâneții, să mă apropii de el. Rezemat în două cârje, cu o torbă „obosită”, mă roagă să-l duc acasă… Moș Iurie la ai lui 85 de ani, cu pareză, dar și soția lui de 81, care-l aștepta acasă cu pâinea și laptele, pe care le avea în torbiță…. Trăia la o azvârlitură de băț, însă pe jos făcea cam 4 ore la cât de greu se deplasa… În câteva minute, până am ajuns în fața blocului, a reușit să-mi povestească tânguindu-se cât de supărat îi este sufletul.

Mi s-a destăinuit că vrea să trăiască până la 100 de ani, însă pe zi ce trece îl prărăsesc picioarele și că simte că anul acesta se va duce… L-am întrebat de copii și mi-a răspuns, oftând din greu… Nu-i deranjează, având viața lor și că nimănui nu trebuiește, o povară… (înghițeam noduri). L-am coborât ușor din mașină, era fericit că am făcut o poză împreună, și cătinel, rezemat în ale lui piciorușe ajutătoare, a intrat în casă, mulțumindu-mi de nenumărate ori că i-am sărit în ajutor! Prieteni dragi, am făcut această postare din simplul motiv, de a ne învăța cu toții, să ne cinstim părinții, persoanele datorită cărora am văzut lumina zilei”, scrie Gabriel, alături de mesajul său aducând în context versurile regretatului poet Grigore Vieru: O, ce frumoşi ne sunt părinţii,/ Părinţii mei, părinţii tăi!/ Aşa frumoşi sunt numai sfiinţii, Numai fiinţa lacrimii!”.

Advertisements

Advertisements