Gata cu vopsirea firelor albe! O schimbare radicală de imagine a unei femei curajoase ce ne poate inspira pe toți

Pe măsură ce îmbătrânim multe lucruri ce țin de corpul și imaginea noastră se schimbă. Printre acestea se află și albirea firelor de păr. Sătulă de efortul de le ascunde, vopsindu-le sau acoperindu-le cu vreo eșarfă, Kerry Grundhoefer, în vârstă de 41 de ani, a decis o schimbare radicală de imagine.

Cu ajutorul stilistului Christopher Hopkins de la „The Makeover Guy”, Kerry a reușit să se transforme într-o versiune superbă și naturală a ei.

Înainte de a se așeza pe scaunul de coafor cu Christopher, Kerry a petrecut ani de zile încercând să-și ascundă părul cenușiu. Dupa decenii de procesare a parului, Kerry a devenit sensibila la anumite produse și și-a dat seama că este timpul să renunțe la ideea de a-și modifica aspectul real.

Așadar i-a cerut sprijinul lui Christopher și a venit încrezătoare la întâlnire cu acesta. Știa că Christopher era cel mai bun în această meserie și era încrezătoare că, cu viziunea și talentul său, i-ar fi putut dezvălui adevăratul ei sine.

Christopher a ales tunsoarea care-i dezvăluie personalitatea plină de viață și dragostea pentru viață. Știind că soțul ei ar sprijini orice alegere a făcut-o cu părul ei, Kerry a fost de acord să meargă înainte cu o schimbare radicală!

Într-o clipă, Christopher ridicat părul lui Kerry deasupra capului și și-a folosit foarfecele pentru a tăia o bucată mare din acesta. Gestul a șocat-o pe Kerry la început, dar era încrezătoare în capacitatea lui Christopher de a face să se simtă uimitor. Christopher și-a ascultat intuiția și decizia lui Kerry și i-a oferit exact ce avea nevoie pentru această etapă a vieții ei.

Kerry a fost extrem de emoționată când s-a văzut prima dată, la fel și soțul ei Aceasta a fost tunsoare perfectă pentru a arăta părul ei superb și pentru a o face să se simtă confortabilă în pielea ei.

Ar trebui să fim cu toții la fel de încrezători ca și Kerry!

Urmăriți această transformare incredibilă de la început până la sfârșit prin apăsarea pe „play”  a videoclipul de mai jos. Arată așa de bine!

sursa: Faithtap