Fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” – asociație care construieşte un spital în Bucureşti – Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au anunțat pe Facebook că trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spital.

Advertisements

”Metallica s-a alăturat mișcării noastre” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației unde a fost pusă și o imagine în care apare trupa alături de cec-ul de 250.000 de euro.

Legendara trupă de heavy-metal Metallica susţine miercuri un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”, turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: „Hardwired…To Self-Destruct”.

Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică – un proiect al Asociației Dăruiește Viață – va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din România şi va funcţiona în incinta spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Pacienţii vor avea acces la toate specialităţile pediatrice necesare pentru tratarea holistică a copiilor bolnavi de cancer (chirurgie, ortopedie, cardiologie, neurochirurgie, ORL etc).

Noul spital va putea asigura tratarea, în fiecare an, a peste 300 de copii bolnavi de cancer, dar şi efectuarea a peste 9.600 de intervenţii chirurgicale oncologice şi non-oncologice.

Advertisements

Advertisements