Greu de imaginat! 1 milion de copii din Thailanda au meditat pentru pacea mondiala

0
38

1 milion de copii din 5000 de scoli si-au unit fortele in Templul Phra Shammakaya din Thailanda, pentru a medita in numele pacii mondiale.

Advertisements

Meditatia functioneaza doar in cazul persoanelor cu o pace interioara crescuta, nu in cazul persoanelor lacome sau corupte, deoarece acestea nu au inima si ajung sa produca doar razboaie.

Gandurile pacifiste sunt excelente deoarece creeaza vibratii pozitive si in acelasi timp ne invata cum sa fim puternici astfel incat fortele negative sa nu ne atinga. Trebuie sa fim extrem de protectori astfel incat sa ne protejam Dharma.

Cu cat suntem mai pozitivi…cu atat lumea devine mai pozitiva.

Cu siguranta ca partea intunecata a lumii nu isi doreste ca lumina sa patrunda, asa ca, aceasta parte se va focusa pe „bani, coruptie, actiuni ilegale, etc.”

Fii lumina care imprastie pozitivitate…

Putem schimba lumea aplicand idei pozitive, metitatia este cheia care descuie potentialul maxim, care dizolva ego-ul si trezeste forta vitala a vietii, care se regaseste in fiecare din noi.

Suntem fiinte create din iubire si lumina, asa ca daca vom produce mai multa lumina interioara, vom ajunge sa ii luminam si pe cei din jurul nostru. Ca fiinte, ne putem conecta unii cu altii in moduri in care foarte putini inteleg. Ceea ce oferim este si ceea ce primim, atat de simplu este totul.

Advertisements

Legea universala a uniunii

Haideti sa invatam sa construim realitatea actuala a unei singure rase umane. Haideti sa nu ne mai divizam in rase, culoare sau frontiere. Cu totii suntem oameni si nu uitati ca impreuna putem fi un tot. Daca alegem sa lucram impreuna, putem schimba cu totul aceasta planeta, intr-un timp extrem de scurt. A venit momentul sa ne ridicam si sa ne luam inapoi ceea ce Dumnezeu ne-a dat cu pace si iubire.

Totul incepe cu noi, nu uitati asta! Nu avem limite si suntem plini de iubire, pace si lumina.

„Concentrati-va pe lumina, voi sunteti lumina!”

Advertisements

Advertisements
Advertisements