I-a cumpărat soţiei o pijama cadou, dar era prea mică. Află cum a ajuns acest cadou nereuşit să îi schiimbe viaţa.

Atunci când se apropie luna cadourilor, copiii sunt în extaz, însă pentru adulţi aceasta poate fi o adevărată provocare sau bătaie de cap. Povestea relatată de acest soţ care i-a cumpărat soţiei o pijama de Crăciun este extrem de frumoasă. Un simplu cadou aparent nereuşit le-a schimbat total viaţa.

Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 20 ani, au 3 copii şi joburi stresante. În ultimii ani, soţia lui a suferit de depresie şi asta i-a făcut să devină delăsători şi să nu le mai pese de ei. Trecerea timpului, jobul stresant, cele trei sarcini şi-au pus amprenta asupra aspectului lor, iar lor nu le-a păsat. Astfel, în urmă cu 3 ani de Crăciun, soţul nu avea nici cea mai mică idee ce să îi cumpere soţiei cadou şi astfel s-a gândit că nu va da greş cu o pijama. Doar că, atunci când a ajuns la magazin a realizat că nu îi ştie mărimea şi a cumpărat una care a crezut el că îi va veni bine.

În dimineaţa de Crăciun, când toată lumea desface cadourile, soţia lui a desfăcut pijamaua şi a realizat că îi este mică. Ea l-a întrebat „tu chiar crezi că asta este mărimea mea?”, iar atunci el s-a panicat. I-a răspuns sincer că „da”, iar ochii ei s-au umplut de lacrimi. ” Nici nu ştii cât de mult înseamnă pentru mine că tu mă vezi mai slabă de cât sunt”. De atunci, ceva s-a schimbat. Nu a returnat nici acum pijamaua, ba dimpotrivă, s-a apucat de sport şi dietă, iar acum arată foarte bine. Chiar a avut curajul să poarte un costum de baie din două piese, ceea ce nu se mai întâmplase de ani de zile.

Au realizat că trebuie să îşi schimbe total modul de viaţă, să fie sănătoşi şi fericiţi.