Iată cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume. Unii au câștigat la loteria genetică!

0
20

Cele mai frumoase și celebre femei din lume sunt tot timpul în atenția publicului și în special, a admiratorilor. Această atenție sporește după ce aceste vedete devin mame. Mulți devin curioși: oare copiii lor sunt la fel de frumoși sau genele erau la plimbare în momentul concepției?

Advertisements

Iată câteva dintre cele mai atractive femei ale planetei. Spune ce crezi tu despre aspectul fizic al odraslelor de vedete!

Monica Belluci și fiica mai mare, Deva CasselFiica cea mare a Monicăi seamă foarte mult cu mama ei în tinerețe, fapt pentru care de curând aceasta a semnat un contract cu casa de modă Dolce&Gabbana. Ea a devenit ambasadoarea unei linii de parfumerie, lansată de acest brand.

Julia Roberts și copiii săiÎn cea de-a doua căsnicie Julia Roberts și noul soț, Daniel Moder, au devenit părinții a 3 copii minunați: fiul mai mare, Henry Daniel, și gemenii, Hazel Patrice și Finneas Walter.

Angelia Jolie și copiii săi, inclusiv fetița adoptivăAngelina Jolie, probabil, este cea mai populară mamă eroină. Actrița are 6 copii, 3 dintre care biologici, născuți din căsnicia cu Brad Pitt.

Când s-a născut prima lor fiică, fotografia acesteia a fost vândută revistelor People și Hello cu 10 mln de dolari. Aceasta a devenit cea mai scumpă fotografie de vedetă din istorie.

Aishwarya Rai și fiica saMinunata actriță indiană și deținătoarea titlului „Miss Univers 1994” are o fiică minunată, care îi seamănă leit.

Laetitia Casta și fiica sa mai mareÎncă un fost „înger” Victoria’s Secret, supermodelul și actrița franceză are 3 copii. În imagine este fiica sa mai mare, Satheene.

Advertisements

Kate Hudson și copiii eiActrița Kate Hudson are 3 copii, cu trei bărbați diferiți, dar toți din lumea muzicii.

Advertisements

 

Advertisements