Modalități incredibil de simple de a lupta împotriva vaicelor și a venelor varicoase

Pe măsură ce trec anii, corpurile noastre se schimbă. O schimbare enervantă poate fi adăugarea de varice și vene de păianjen. Sunt neplăcute pentru ochi și pot fi, de asemenea, dureroase. Potrivit Chicago Vein Institute, „Mai mult de 40 de milioane de oameni din Statele Unite suferă de vene varicoase”. Se estimează că 50% din populația SUA de peste 50 de ani are varice și vene de păianjen.
„Venele varicoase sunt vene răsucite, mărite în apropierea suprafeței pielii” Sarcina, supraponderalitatea și locurile de muncă care necesită mult timp în picioare pot crește dezvoltarea acestor vene. Ele pot provoca arsuri și dureri la nivelul picioarelor. În situații extreme, pot provoca umflarea picioarelor și modificări ale pielii care includ subțierea și inflamația.

„Venele de păianjen sunt vase mai mici, roșii, violete și albastre, care sunt, de asemenea, răsucite și răsucite” Aceste vene pot fi vizibile și pe piept și pe față.

Există multe proceduri pentru a ajuta cu problemele varicoase și ale venelor păianjen. Cremele scumpe, tratamentele și vizitele la medic ar putea să nu fie o opțiune pentru toți. Atat in tratament cat si in prevenire, cu cat ai mai multa circulatie la picioare, cu atat mai bine. Nimic nu este un remediu și consultați întotdeauna un medic dacă starea se înrăutățește.

Există pași simpli de urmat pentru a ajuta cu această problemă.
#1. Pantofi fără toc sau cu tocuri mici

Când alegi pantofii, ține-te de pantofi. Tocurile mai mari de 3 centimetri favorizează circulația proastă care poate provoca leziuni ale venelor.

#2. Ridicați picioarele sus

Ridicați picioarele deasupra inimii. Acest lucru ajută la scăderea presiunii la nivelul picioarelor, care este o cauză a varicelor și a venelor păianjen.

#3. Ciorapi compresivi

Ciorapii de compresie s-au dovedit a fi foarte eficienți în lupta împotriva varicelor și venelor păianjen. Acești ciorapi ajută la îmbunătățirea circulației atunci când cineva nu are timp să-și țină picioarele sus. De asemenea, vin în multe culori!
#4. Oțet de mere

Otetul de mere este un remediu excelent pentru aceste vene. Încercați să puneți un tifon sau o cârpă înmuiată pe zona afectată timp de 20-30 de minute. Cidru de mere ajută prin îmbunătățirea circulației sângelui și scăderea umflăturilor.

#5. Dușuri reci

Dușurile reci sunt un remediu rapid și ușor . Frigul îngustează venele și poate provoca ameliorarea durerii.

 

#6. Nu mai stați picior peste picior

Când cineva își încrucișează picioarele, circulația este scăzută semnificativ. Încercați și amintiți-vă să stați cu picioarele neîncrucișate și asta vă va ajuta.

#7. Haine largi

Purtarea hainelor largi favorizează o circulație bună. Blugii strâmți restricționează mișcarea sângelui și pot chiar provoca agravarea varicelor și a venelor păianjen.
 

#8. Renunță la alcool sau fumat

Evitați alcoolul și renunțați la fumat. Fumatul poate reduce circulația în timp ce alcoolul diluează vasele de sânge.

 

#9. Exercițiu fizic

„Femeile cu un IMC mai mare de 30 au de trei ori mai multe șanse de a dezvolta vene varicoase.” Urmărirea greutății cuiva și exerciții fizice regulate le pot reduce șansele de a dezvolta această boală.

#10. Mâncare picantă

Alimentele picante sunt de fapt grozave atunci când lupți împotriva varicelor și venelor păianjen. S-a demonstrat că alimentele picante cresc circulația. Bucurați-vă de ardeiul cayenne, ceapa și usturoiul în timp ce știți că se luptă pentru tine.

Cu aceste sfaturi rapide, fii fericit să știi că anii tăi viitori pot fi încă incredibili!
A mai găsit cineva alte sfaturi grozave pentru a ajuta cu varice și vene de păianjen?