Nu îşi permite haine noi şi scumpe, însă cumpără haine second-hand şi le transformă în aşa fel încât arată nou-nouţe.

Jilian este pasionată de modă, dar situaţia ei financiară nu îi permite să îşi cumpere mereu haine noi, care sunt în trend. Astfel, şi-a luat inima în dinţi şi a învăţat să îşi confecţioneze singură cele mai chic rochiţe, folosind haine de la second-hand, chiar şi acelea care nu sunt mărimea ei şi îi vin foarte mari. Uitându-ne la ce a reuşit să facă, nici nu o să îţi vină să crezi că acele piese vestimentare sunt făcute chiar de ea şi nu achiziţionate din cele mai faimoase magazine de haine.

Jilian îşi doreşte să schimbe modul în care lumea priveşte fashion-ul. Mai mult, ea atrage atenţia cu privire la impactul asupra mediului înconjurător atunci când se aruncă haine purtate doar de câteva ori într-un an de zile.

Jilian speră ca modul ei de a aborda fashion-ul să aibă un impact asupra acestei industrii şi a modului în care ne comportăm cu hainele care nu mai sunt la modă. Nimeni nu ar fi cumpărat acele rochii second-hand, iar ea a reuşit să le readucă la viaţă şi să le poarte cu mândrie chiar şi la evenimente destul de pretenţioase.