O mamă a făcut infarct după ce s-a enervat foarte tare, pentru că fiul ei nu știa să își facă temele pentru acasă

0
32

Unii părinți se implică ajutându-i pe copii la făcutul temelor pentru acasă. În unele țări, însă, inclusiv europene, părinții sunt sfătuiți să îi lase pe copii să își facă temele de unii singuri, mai ales în ciclu primar acest lucru nu este recomandat ori chiar este interzis.

Advertisements

O mamă a făcut infarct și era să își piardă viața, după ce s-a enervat foarte rău deoarece fiul sau nu înțelegea cum trebuie să își rezolve niște exerciții la matematică din tema primită de la școală. Deși povestea sună destul de ciudat, doctorii spun că această este o problema comună în rândul mamelor tinere, care sunt extrem de preocupate de bunăstarea copiilor lor și de performanțele lor academice, stări ce le conduc deseori la un dezechilibru emoțional și fizic.

Wang, o femeie de origine chineză, care, că multe alte femei din întreagă lume, își ajută fiul să își facă temele în fiecare seară, a suferit un atac de cord din cauza stresului provocat.

Potrivit informațiilor, Wang i-a explicat de mai multe ori fiului sau cum să își facă tema, însă băiatul nu înțelegea sub nicio formă. Disperarea femeii a ajuns la cote maxime la un moment dat s-a enervat atât de tare încât inima a început să îi bată foarte tare și nu a mai putut să respire.

„Am încercat să îi explic de mai multe ori, dar el tot nu reușea să găsească răspunsul corect. Am început să mă enervez, iar apoi am început să transpir foarte tare și nu mai puteam să respir. L-am sunat imediat pe soțul meu, care m-a dus în scurt timp la spital”, a mărturisit femeia. Medicul i-a explicat lui Wang că a suferit un atac de cord din cauza impactului emoțional mare.

Advertisements

Advertisements