Oamenilor nu le vine să creadă că acesta apartament are doar 22 de metri pătrați.Uitati-vă la poze!

Urbanizarea este în creștere rapidă, deoarece tot mai mulți oameni se mută în orașe mari din zonele rurale pentru a găsi mai multe oportunități pentru ei înșiși. Acest lucru pune multă presiune asupra locuințelor, iar oamenii se găsesc înghesuiți în spații tot mai mici, pe măsură ce prețurile cresc.

A Little Design, o echipă de design din orașul Taipei din Taiwan, a venit cu un exemplu strălucit de maximizare a spațiului într-un apartament de 22 de metri pătrați. Luând îndemâna clienților lor, care călătoresc în străinătate mult pentru muncă și care au nevoie de doar un somn bun și o baie fierbinte la domiciliu, au prioritat lucrurile ca un etaj mezanin pentru un pat și birou și o utilizare inteligentă a spațiului gol, făcându-l flexibil pentru nevoi diferite. Fiecare centimetru de spațiu din apartament a fost luat în considerare, iar schema de culoare albă și de stejar face ca interiorul să se simtă luminos și spațios. Mi-ar plăcea cu siguranță să trăiesc într-un astfel de apartament! Acest tip de design inteligent, spațios, devine din ce în ce mai relevant în orașele mega-orașe de astăzi, iar acest lucru oferă un exemplu practic despre ceea ce poate fi posibil.

Derulați în jos pentru a vedea poze cu apartamentul.

Urbanizarea înseamnă că spațiile de locuit din orașe devin din ce în ce mai înghesuite

Cu toate acestea, „A Little Design” sa asigurat că fiecare centimetru de spațiu este maximizat atunci când au lucrat pe acest apartament de 22mp

Apartamentul are o bucătărie complet funcțională,  unde încape chiar și o mașină de spălat

Spațiul limitat solicită decizii inovatoare, așa că a trebuit să joace cu mesele

Clientul îi place să ia băi calde, iar echipa de proiectare a reușit să potrivească o cadă

Acestea sunt planurile apartamentului

sursa: boredpanda.com