1. Tinutul de mana

Dacă trupurile ambilor parteneri sunt întoarse unul spre celălalt și mâinile lor sunt împletite, aceasta indică dorința lor de a fi mai aproape unul de celălalt. De fapt, contactul „mâna în mână” dezvăluie o legătură profundă între ei. Dacă vedeți aceste semne corporale, asigurați-vă că acești oameni au o legătură emoțională foarte strânsă.

12. Gestul „El este al meu”

O mână așezată pe coapsa sau pieptul unui partener sugerează sentimente de posesivitate. De regulă, în principal femeile folosesc acest tip de gest. Întregul corp spune: „El este al meu”. Acesta este un mesaj subtil pentru orice rivala .

11. Îngrijire reciprocă

Dacă trupul unei femei este îndreptat către partenerul ei, înseamnă că vrea să fie cât mai aproape de el. Bărbatul stă în picioare în dreptul ei, cu mâna pusă pe talie. Acordă o atenție deosebită mâinilor și cât de ușor sunt așezate. El nu încearcă să o controleze și ea nu se opune lui.

Acestea sunt semnele îngrijirii reciproce și ale unei relații intime bune.

10. Conexiune puternică

S-au obișnuit să facă totul împreună cu mult timp în urmă. Se cunosc destul de bine și se simt cu adevărat confortabil în acest sens. Poziția picioarelor și a corpurilor lor spune exact acest lucru. Mâinile împletite dovedesc că cuplul are o legătură puternică, profundă.

În astfel de cupluri, există întotdeauna un lider și un adept . De obicei domină cel care pune o mână deasupra.

9. Sentimentul de proprietate

Când un bărbat ține o femeie foarte ferm de antebraț, acest semn indică faptul că el „o deține” . El o controlează și încearcă să o țină aproape. Îi place? Sigur că nu. Șoldul este schimbat în lateral, iar mâinile sunt încrucișate. Nu este confortabilă cu asta.

8. Seamana

Ați văzut cu toții poza în care o femeie stă in poala partenerului . Este semnul cel mai viu al unei vieți s3xuale bune. Poate însemna, de asemenea, că ea depinde de el, mai ales că ea vrea să fie așa.

Mâinile relaxate și un cap înclinat intim indică 2 persoane asemănătoare care au încredere reciprocă.

7. Cine este șeful?

Amintiți-vă că ținerea mâinilor în buzunare înseamnă aproape întotdeauna că vă simțiți anxioși și un pic jenati. Dacă un bărbat face asta, înseamnă că nu este liderul unui cuplu.

Acum uită-te la femeie. Ea stă în fața bărbatului și zâmbește. Picioarele ei sunt poziționate într-un mod de a ocupa mai mult spațiu . Acest limbaj corporal ne arată o persoană sigură de sine. Este șefa acestui cuplu.

6. Oameni populari

Oamenii care adoră să fie la vedere deplină au o anumită postură corporală și sunt foarte încrezători. Bărbatul o ține ferm pe femeie și știe să stea ca să arate grozav.

5. Atașament

Ea pune o mână pe umărul lui, iar el ii pune pe talie (sau invers). Acest gest înseamnă că acești 2 sunt foarte atașați unul de celălalt. Sunt egali în această uniune: nu există lideri, nu există adepți și trăiesc în pace.

Sunt împreună de mult timp și se pot baza întotdeauna unul pe celălalt.

4. Lăudarosi

Foarte des, un bărbat poate așeza mâna mult mai jos decât talia unei femei. La prima vedere, aceasta are un subtext s3xual. Cu toate acestea, este într-adevăr un semn al unui comportament supraprotector. El vrea ca toată lumea să știe că ea îi aparține și că sunt foarte apropiați.

3. Se inteleg ca fratii

Punând mâna astfel , un bărbat demonstrează îngrijire profundă a unei femei și faptul că el o poate proteja. În acest caz, amândoi se plimbă cu picior în picior, ceea ce înseamnă că sunt concentrați unul pe celălalt, uitând de orice altceva. Acestea sunt semnele unei relații bine echilibrate cu grijă și înțelegere reciprocă.

2. Protector

1. Masculul alfa

Să vedem cum funcționează și să ne uităm la exemple din viața reală.

Căsătoria lui Donald Trump cu Marla Maples a durat doar 6 ani, dar a fost foarte pasională , plină de dragoste și grijă reciprocă. Numeroasele lor fotografii sunt un bun exemplu de atașament și interes reciproc. Cuplul a divorțat în 1999 din cauza unei neînțelegeri care ar fi putut fi cauzată de diferența de vârstă.

Johnny Depp și fosta sa soție Vanessa Paradis au petrecut 14 ani împreună. Uită-te cum se apleacă unul pe celălalt. Chiar și în public, mâinile lor se împletesc, trupurile lor întoarse unul spre celălalt. Poza lor ilustrează o îngrijire profundă reciproca. Din păcate, căsătoria lor s-a încheiat din cauza aventurii lui Depp cu Amber Heard. Totuși, după divorț, au rămas prieteni buni.

În 2005, Trump s-a căsătorit cu Melania Knauss, iar romantismul și viața lor personală au atras o largă acoperire media. Cu toate acestea, experții consideră că pozele lor sunt artificiale și false. În multe fotografii, Melania pare a fi foarte tensionată, iar Donald arată adesea un gest de proprietate. Astăzi îi vezi rareori ținându-se de mâna. De cele mai multe ori, Melania înlătură mâna lui Donald în public.

La scurt timp după divorț, Depp s-a căsătorit cu Amber Heard , dar puteți vedea cât de diferite sunt aceste relații. Acestia stau separati, iar atingerile arată foarte artificial. Relația lor pare a fi mai demonstrativă decât sinceră. Nu e de mirare că s-au despărțit după doar un an cu un mare scandal.