Connect with us

S-a măritat cu un bogătaș bătrân, dar de când a aflat cine e bărbatul e DISPERATĂ

Actual

S-a măritat cu un bogătaș bătrân, dar de când a aflat cine e bărbatul e DISPERATĂ

Această tânără credea că a dat lovitura atunci când a reușit să se căsătorească cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea care era milionar. Descoperirea șocantă a venit la trei luni după nuntă atunci când a aflat un fapt extrem de deranjant: soțul ei era de fapt bunicul său biologic!

Femeia are 24 de ani iar bărbatul are 68, cei doi, care vor să rămână sub protecția anonimatului, cred că dragostea chiar poate să le învingă pe toate… Cum a făcut tânăra ciudata decoperire?  Ea s-a uitat pe albumele foto ale familiei noului ei soț și a găsit o imagine în care, culmea, era chiar tatăl ei, pe care bunicul-soț îl părăsise atunci când era foarte mic.

Cei doi nici măcar nu bănuiau că ar putea fi rude, ei s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, au vorbit foarte mult și până la urmă au făcut pasul cel mare. După ce a aflat că soțul e și bunicul ei, fata a fost realmente disperată, nu și-a putut reveni din șoc o vreme, dar bunicul milionar a făcut-o să se liniștească.

În prezent, conform Mirror , cei doi nu vor să se despartă deoarece consideră că legătura dintre ei e mult prea puternică pentru a lăsa acest amănunt să stea în calea iubirii.

standing-at-window.jpg

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Actual

To Top