Secretul care te ajută să te protejezi împotriva infecțiilor, să îți îmbunătățește digestia, să ai mai multă energie și o piele mai frumoasă

Apa cu miere și lămâie!

Beneficiile pentru sănătate ale mierii și lămâii nu sunt un secret. Mierea crudă are puteri liniștitoare uimitoare care o fac un medicament natural pentru durerile de gât, tuse și răceli. Are proprietăți antibacteriene care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și este un excelent booster natural de energie!
Lămâile conțin o listă întreagă de vitamine hrănitoare, minerale și antioxidanți care luptă împotriva infecțiilor. Sucul de lamaie a fost folosit pentru a trata infectiile gatului, indigestie, constipatie, tulburari respiratorii si multe altele! Întărește în mod natural sistemul imunitar și chiar ajută la purificarea sângelui!

Adunarea acestor două alimente puternice poate avea ca rezultat mai multe beneficii pentru sănătate. Veți dori să încercați această apă cu miere de lămâie pentru a vă menține sistemul imunitar într-o formă maximă și pentru a ține la distanță infecțiile.

Care sunt beneficiile?

1. Protejează împotriva infecțiilor

Consumul amestecului pe stomacul gol stimulează sistemul digestiv, hidratează colonul și protejează împotriva constipației. Apa cu miere de lămâie acționează ca un diuretic natural pentru a curăța tractul urinar și a împiedica formarea infecțiilor.

2. Îmbunătățește digestia

Sucul de lamaie din acest amestec ajuta ficatul sa produca bila pentru a descompune alimentele mai eficient. Mierea acționează ca un antibacterian pentru a proteja organismul de boli și infecții, ajutând în același timp la eliminarea toxinelor.
 

3. Îți oferă o strălucire naturală

Sucul de lamaie face minuni pentru piele, fie el consumat in apa sau aplicat local. Consumul de apă cu lămâie ajută la purificarea sângelui și ajută la producerea de noi celule sanguine care acționează ca agenți de curățare a pielii. Această băutură acționează ca un antibacterian și un stimulent de colagen pentru piele.

4. Te ajută să ai o greutate sănătoasă

Lămâia purifică sângele și ajută la curățarea stomacului, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate . Amestecul de miere de lămâie vă poate menține să vă simțiți sătul mai mult timp și vă poate ajuta să evitați poftele nesănătoase, datorită pectinei, un tip de fibre din lămâi.

5. Ajută la îmbunătățirea sănătății bucale
 

Poate distruge respirația urât mirositoare! Sucul de lămâie curăță gura, activează glandele salivare și ucide bacteriile ofensive. Această băutură la prima oră dimineața va ajuta la spălarea bacteriilor care sunt de obicei prezente în gură la trezire.

6. Este un amplificator de energie

Dacă nu ești chiar o persoană matinală, acest amestec sigur te va trezi. Mierea este un stimulent instantaneu de energie! Apa și lămâia activează sistemul digestiv și ajută organismul să scape de toxinele vechi care sunt adesea motivul oboselii. Mirosul de lămâie este, de asemenea, cunoscut a fi un relaxant natural și vă poate stimula starea de spirit. Începeți ziua cu acest remediu natural vă va permite să săriți peste cafea și băuturile energizante și să vă simțiți pregătiți pentru ziua care urmează.

 

Rețeta de apă cu miere și lămâie

Ingrediente:

Sucul de la 1/2  lămâie proaspete
1 Linguriță de miere organică, crudă
Apă

Indicații:

La trezire, fierbeți puțină apă, apoi lăsați-o să se răcească puțin.
În timp ce apa este încă suficient de caldă pentru a topi mierea, amestecați mierea și lămâia.
Adăugați un strop de apă rece dacă băutura este încă prea caldă.
Bea amestecul pe stomacul gol.