Sigur nu știai asta despre bere! 9 Utilizări uimitoare ale berii pe care trebuie să le știi

Știm cu toții că berea nu este cea mai bună băutură de băut. Dar dacă nu sunteți un mare băutor de bere, ați putea fi surprins să aflați că există o mulțime de alte utilizări pentru băutura alcoolică populară. Dacă aveți niște bere în plus prin casă, încercați să o folosiți pentru unul dintre aceste beneficii neașteptate! Însă, asigurați-vă că utilizați numai bere care nu conține OMG. Doar ingrediente naturale pentru tine și casa ta.
1. Te ajută să dormi mai bine

Probabil ați auzit că consumul de alcool înainte de culcare vă perturbă de fapt modelul de somn și este adevărat! Dar există o modalitate prin care berea te poate ajuta să te odihnești mai bine. Hameiul, unul dintre ingredientele cheie din bere, este un sedativ natural cunoscut ca un remediu eficient pentru insomnie. Spălați-vă fața de pernă cu o cantitate egală de apă și bere. Țesătura va absorbi aroma de la hamei, permițându-vă să adormiți mai repede.

2. Respinge dăunătorii

Cui nu-i place un picnic bun? Din nefericire, mâncatul afară poate atrage, de asemenea, insecte deranjante. Dacă vă bucurați de o masă afară într-o zi frumoasă, luați niște bere cu voi. Vă va ajuta să țineți muștele enervante departe de mâncare. Turnați niște bere într-un pahar, acoperiți-l cu folie de aluminiu și faceți câteva găuri mici în folie. Muștele vor fi atrase de mirosul băuturii și vor pica în găuri, neputând să iasă înapoi!

3. Îți calmează picioarele obosite

Zi lungă la serviciu? Nu este nimic mai bun decât să-ți dai jos pantofii după o zi plină de alergătură. Dacă simți că te ard picioarele, berea te poate ajuta! Umpleți un lighenaș cu bere rece și înmuiați picioarele timp de câteva minute. Efectul revigorant al berii va ajuta la calmarea picioarelor dureroase!

4. Îți hrănește părul

Berea conține vitamina B și siliciu, două ingrediente cheie în stimularea creșterii părului pentru șuvițe lungi și sănătoase. Dacă părul tău are nevoie de un impuls, toarnă un pahar de bere peste el și masează-l de la scalp în jos. Lasă berea să acționeze aproximativ 5 minute, apoi clătește cu apă rece. Veți obține un păr strălucitor și hrănit!

5. Îndepărtează celulele moarte ale pielii

Berea poate ajuta la tonifierea pielii și la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. După un tratament rapid cu bere, pielea ta va rămâne moale și strălucitoare. Tot ce ai nevoie sunt niște căpșuni și o cutie de bere! Amestecă o mână de căpșuni cu câteva linguri de bere până obții o pastă. Aplicați amestecul pe față pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, apoi clătiți!
6. Îți face pielea fermă și moale

Antioxidanții din bere ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, dar asta nu este tot. Berea stimulează, de asemenea, abilitățile de auto-repărare ale pielii. Poate ajuta la strângerea pielii și la eliminarea ridurilor. Pentru o mască facială cu bere, amestecați 1 lingură de bere cu 1 albuș de ou și 3 picături de ulei de migdale. Se aplică pe fața curată, se lasă să acționeze 10 minute, apoi se clătește.

7. Adaugă strălucire mobilierului dvs. din lemn

Mobilierul din lemn este grozav, dar poate deveni puțin neplăcut după un timp. Pentru ca mesele sau scaunele tale din lemn să arate strălucitoare și ca noi, încearcă să folosești bere! Turnați niște bere caldă pe o cârpă moale și frecați orice suprafață de lemn care are nevoie de un impuls. Mobilierul tău din lemn va străluci imediat și va arăta la fel ca nou!

8. Ajută la îndepărtarea șuruburilor ruginite și vechi

Acizii din bere au capacitatea de a descompune rugina încăpățânată. Acest lucru este util dacă trebuie să îndepărtați șuruburile vechi, ruginite! Pur și simplu turnați niște bere peste rugină și lăsați băutura alcoolică să-și facă magia! În câteva minute, încercați din nou să desfaceți șurubul. Ar trebui să fie mult mai ușor de desfăcut de data aceasta!

9. Revitalizează bijuteriile metalice

Obiectele metalice precum vasele din oțel sau bijuteriile pot căpăta un aspect neplăcut cu timpul. Nivelul scăzut de aciditate din bere poate ajuta la lustruirea oricărui obiect metalic. Turnați niște bere pe o cârpă și frecați obiectul metalic sau înmuiați obiectul în bere timp de câteva minute. După uscare, vei descoperi că obiectul tău metalic a fost readus la viață!