Simona Halep finala Wimbledon 2019. Simona Halep (locul 7 WTA) și americanca Serena Williams (10 WTA) se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în finala turneului pe iarbă de la Wimbledon. Româncă luptă pentru al doilea grand slam din carieră, în timp ce americanca pentru numărul 24.

Simona Halep finala Wimbledon 2019. Simona Halep (27 de ani) a scris deja istorie la Wimbledon, fiind prima jucătoare din România care ajunge în finală. Simona vrea să câștige cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din carieră. Finala începe la ora 16.00 și este transmisă live AICI

Simona Halep este prima jucătoare din România care se califică în FINALA DE LA WIMBLEDON.

La casele de pariuri, Serena Williams este favorită, cu o cotă de 1.50 la victorie. Un succes al Simonei Halep a fost cotat la 2.60.

Azi noapte, Simona s-a relaxat pe malul Tamisei.

Simona Halep a declarat, mai mult în glumă, că se va arunca în râul Tamisa indiferent de rezultatul finalei de sâmbătă.

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, joacă sâmbătă, la Wimbledon, împotriva Serenei Williams a cincea finală de grand slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Simona Halep a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

Simona Halep finala Wimbledon 2019. Serena Williams are de partea ei în meciul împotriva româncei Simona Halep nu doar palmaresul devastator al meciurilor directe, ci și susținerea din tribune a celor mai importante persoane prezente la meci, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex, Megan și Kate Middletone.

Megan Markle este prietenă foarte bună cu Serena Williams și a participat la cele mai importante meciuri ale acesteia din ultimul an, conform Daily Mail.

Serena Williams are o miză uriașă pentru fianala de azi de la Wimbledon cu Simona Halep: ar putea egala recordul de 24 de victorii de Mare Şlem aparţinând australiencei Margaret Court.

Americanca Serena Williams, adversara Simonei Halep în finala de la Wimbledon, care i-ar putea aduce sâmbătă performanţa egalării recordului de 24 de victorii de Mare Şlem aparţinând australiencei Margaret Court, a afirmat că este „calmă” la ideea de a intra în istoria tenisului.

Simona Halep finala Wimbledon 2019. „Anul trecut am pierdut finala, dar nu-mi mai amintesc mare lucru. Îmi amintesc că eram obosită şi că Angie (Kerber) a jucat incredibil. Am fost tristă, dar am fost mândră de mine. Nu am putut face nimic în acel meci, dar am făcut ce am putut. Fizic, nu eram pregătită. Îmi amintesc că după aceea, m-am antrenat şi antrenat pentru a reveni la cea mai bună formă fizică. Deci, situaţia este diferită. Tot anul, eu am încercat să rămân în formă pentru a putea juca turneele de Mare Şlem”, a spus Serena Williams.