Sunt odorizantele periculoase sau nu pentru sanatate ?

0
30

Cu totii folosim odorizante pentru inbunatatirea calitatii aerului din interiorul masinii sau al incaperilor.Dar ne-am intrebat daca sunt ele daunatoare sanatatii ….?!

Advertisements

CIT SUNT DE PERICULOASE SI CE SUBSTANTE CHIMICE CONTIN ACESTEA .

Ele sunt periculoase atunci cind sunt folosite in spatii inchise si neaerisite ,deoarece contin substante chimice care ne pot afecta sanatatea noastra a adultilor si in special a copiilor.Acestea pot afecta sanatatea bolnavilor de astm bronsic,sugarilor, a celor cu infectii pulmonare, a virstnicilor si a celor care au un sistem imunitar deficitar , inclusiv ASTFELcancerigene.Pericolele din odorizante de camera stau ascunse dincolo de parfumul lor.

La toti ne place o casa care sa miroase bine si odorizantele de camera ne ajuta din plin cu o gama variata de produse, totusi trebuie sa aerisim spatil cel putin o data pe zi deoarece aerul devine toxic datarita compusilor chimici ce stau la baza fabricarii acestui produs.

Mai exact, aceste produse au in compozitie : citronellol, geraniol, acetona, fromadehida etc. si diverse substante chimice ce pot provoca iritatii .

Ideal ar fi sa folosim substante naturale precum florile de levantica si altele etc.natura are o varietate de specii de ce sa nu profitam.Astfel imbunatatim calitatea vietii simplu ,ecologic si eficient .

Advertisements

Advertisements
Advertisements