Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!!

17
42359

O tanara plecata din Romania ajunge in America si primul lucru care il uita este limba romana , ca mai apoi sa isi aduca aminte ca toti romanii sunt niste prosti niste puturosi si ea fiind acum o americanca suta la suta uita de unde a plecat si arunca cuvinte urate la adresa romanilor.Asa se intampla tot timpul cand cineva ajunge la un punct in viata cand totul e mai bine si mai usor incep sa se creada superiori ca au portofelul mai gros.

Advertisements

 


Femeie la Volan ! Fi-mi-ar scarba! di littlethings1

Advertisements

Advertisements

17 COMENTARII

  1. de ce romanii din romania se simt ofensati,femeia se adreseaza in romaneste dar ce zice este catre americani pentru-ca conduce in america cred in arizona unde locuieste.Nu critica rominii deloc,cred ca ii iubeste mai mult decit credem .O trimiteti la psihiatru s-au sa loveasca un stillp cu masina nu este o dorinta buna,s-au ca este nebuna nu ,nu .Personal am vazut un clip cu ea ,si mi sa aprins curiositatea ,pe toate le-am vizionat am ris am ris mult m-am bucurat in acelas timp de viziunea ei despre oameni si viata.Daca urmarim in ansamblu ce zice ,fara sa judecam putem vedea persoana aproape dezbracata nu de haine ci de idei.Titlul reportajului este eronat este judecata inainte sa vedem ce zice.

  2. Fa diferenta intre o persoana care n-a stiut niciodata limba romana mai mult decat se aude si una care vorbeste cu accent autiompus din parvenitism ! De unde ai tras concluzia , ca injura toti romanii, ca s-a ajuns cu ,, portofelul gros” si ca este in america ? Oricum , dezacordurile, insinuarile din text si expresia ,, taranca de la coada vacii” , te descalifica , daca tindeai sa ne aperi pe toti !

  3. Dar ea cum a fost atenta in trafic, daca se filma?Cred ca fiecare e liber sa se uite unde doreste si la cine doreste.Daca aceasta doamna are o problema cu cel ce se uita la ea,aceasta problema s-ar rezolva foarte simplu:Nu te uiti spre acea persoana!Simplu, asa-i?Avem o vorba:,,Cel mai inteligent cedeaza.”,daca te deranjeaza , nu te uiti si nu mai faci atat circ pentru nimic.Dar cu astfel de oameni,care chiar daca au plecat din tara sau nu, ne facem de ras.Trist este ca sunt si incurajati!