Târgul de Crăciun din Sibiu este considerat cel mai frumos din Europa

0
23

Târgul de Crăciun din Sibiu este o destinație plină de magie. Orașul cunoscut pentru arhitectura germanică și centrul medieval se află în top.

Advertisements

„Orașul românesc Sibiu, aflat în inima Transilvaniei, este o primă destinație pentru oricine care vrea să trăiască puțin din magia Crăciunului fără a fi nevoit să spargă o bancă. Cunoscut pentru arhitectura germanică și superbul oraș istoric, centrul orașului medieval este transformat într-un târg tradițional de Crăciun, completat cu lumini și frumoase ilustrații de poveste pe clădirile din jurul pieței.

Niciun târg de Crăciun n-ar fi complet fără un brad de Crăciun, iar Sibiul nu dezamăgește. Un pom imens se impune în centrul pieței, acoperit cu podoabe pline de sclipici, de asemenea, vizitatorii pot vedea scena nașterii lui Iisus în mărime naturală. Dacă întorci privirea vei putea observa un carusel pentru copii și poți vedea tot ce au de oferit cele 100 de căsuțe cu cadouri și specialități gastronomice tradiționale”.

Spiritul Crăciunului ajunge la vizitatori prin cabanele din lemn care oferă cadouri handmade, luminate de mii de beculețe, nelipsita cană de vin fiert dar și bradul de Crăciun.

Iată recomandările făcute pentru acest an:

Târgul de Crăciun de la Sibiu
Târgul de Crăciun din Praga, Republica Cehă
Piața de Crăciun din Amsterdam, Olanda
Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București
Târgul de Crăciun din Budapesta, Ungaria.

Târgul de Crăciun din București se desfășoară din 28 noiembrie – 26 decembrie în Piața Constituției și surprinde adevăratul spirit autentic al unui Crăciun românesc.

Advertisements

Advertisements
Advertisements