Uber România îşi extinde operaţiunile şi lansează serviciul de car sharing la Iaşi, miercuri la ora 12:00. Astfel, Iaşiul devine al cincelea oraş unde aplicaţia este disponibilă, după Timişoara, Braşov, Cluj Napoca şi Bucureşti.

„Suntem bucuroși să lansăm serviciul în Iași, al cincilea oraș din România în care Uber este disponibil. Iași a ales Uber în aceeași măsură în care Uber a ales Iași – mii de ieșeni au deschis aplicația cel puțin o dată în ultimele șase luni. Astăzi, orașul Iași se alătură altor zeci de orașe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varșovia și multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităților locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar și pentru a face din Iași un oraș mult mai prietenos cu turiștii” a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România.

Cei care nu au încercat serviciul până acum, vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a 20 lei, dacă își vor crea un cont Uber folosind acest LINK sau daca introduc in aplicatie codul promoțional s79d1rz5ue

Tarfiul de bază în Iaşi este de 2 lei, tariful pe kilometru costă 1,8 lei şi 0,3 lei pe minut. Preţul minim al unei curse este de 7 lei, la fel ca taxa de anulare în caz că pasagerul anulează cursa după 2 minute.

Astfel, o călătorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, în condiții normale de trafic.