Un alergător din San Francisco a venit cu ideea unică de a utiliza harta orașului ca pânză pentru crearea pieselor sale de artă rulantă. Cu ajutorul unei aplicații speciale, Lenny Maughan creează un traseu de alergat alegând cu grijă mai întâi căile viitoarei imagini.

Lenny și-a creat ilustrațiile în ultimii câțiva ani. Până în prezent, el a creat deja 53 de lucrări de artă, care variază în funcție de complexitatea lor și de distanța pe care Lenny a trebuit să o parcurgă pentru a obține imaginea. Alergătorul spune că cea mai dificilă parte a realizării operei sale de artă este alergarea pe dealurile care sunt o parte inevitabilă a creării aproape fiecarei capodoperă.

Maughan folosește o aplicație specială de fitness numită Strava și MapMyRun, care înregistrează rutele sale și oferă toate statisticile care vin împreună cu alergarile sale.

Picioarele lui Lenny au atras multe capodopere remarcabile, dar portretul lui Frida Kahlo a fost cel care a atras atenția oamenilor și, în cele din urmă, a zguduit internetul pentru a arunca o privire asupra operei sale. S-a întâmplat când un prieten de-al său, a postat portretul de alergare al lui Frida pe site-ul Reddit , menționând că a alergarea s-a desfasurat pe 28,9 km pentru a completa poza.

Procesul de planificare a traseului durează destul de mult . El mai întâi desenează imaginea pe care vrea să o facă pe hartă și trece prin mai multe repetări înainte de a începe procesul de „artă”. Lenny însuși recunoaște că uneori schițarea unei fotografii durează mai mult decât rularea acesteia. El trebuie întotdeauna să fie extrem de atent atunci când aleargă, deoarece daca o ia pe o ruta greșita ar putea strica întreaga imagine.