Un bărbat și-a pus mașina la vânzare ca să facă rost de bani pentru a-și salva câinele: ”L-am simţit ca şi cum încerca să-mi spună: ’Ajuta-mă!’”

0
31

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, iar Randy Etter pare să confirme acest lucru, întrucât bărbatul a impresionat o lume întreagă după ce a decis să-și scoată la vânzare propria mașină pentru a-i salva viața lui Gemini, câinele său.

Advertisements

Au avut parte de momente inedite și împărtășesc o legătură unică, motiv pentru care atunci când Etter a aflat că există șanse să-și piardă câinele, el n-a stat pe gânduri și a făcut tot ce a putut pentru a-i salva viața.

În urmă cu câteva săptămâni, Gemini se juca cu fiica prietenei lui Etter, iar copilul credea că e amuzant să arunce cu o jucărie înspre Gemini. Gemini o recupera de fiecare dată, iar bărbatul o lua repede, o spăla şi i-o înapoia copilului. Dar la un moment dat, Gemini a luat acea jucărie fără ca stăpânul său să-şi dea seama că una dintre părţile componente ale jucăriei lipsea. Acesta înghițise partea respectivă, iar apoi a început să se simtă rău.

”Părea lipist de puteri şi m-am gândit că e ceva ciudat să stea culcat lângă mine şi să mă urmărească peste tot pe unde mergeam prin casă”, mărturiseşte Etter. ”L-am simţit ca şi cum încerca să-mi spună: ‘Ajuta-mă!’”

În momentul în care a început să se simtă rău, însă, Gemini l-a dus pe câine la veterinar. Pentru că a fost nevoie să-și dedice o bună parte din timpul său, bărbatul și-a pierdut jobul.

”Mi-am pierdut slujba fiind nevoit să alerg de la un veterinar la altul şi simţeam nu voi ajunge nicăieri sau că nu-i voi putea oferi ajutorul de care avea nevoie în timp util”, mărturiseşte Etter.

În cele din urmă, însă, bărbatul a aflat că patrupedul avea un blocaj la nivelul sistemului digestiv și avea nevoie de urgență de o intervenție chirurgicală. Bărbatul trebuia, însă, să plătească 4.500 de dolari și pentru că nu avea banii respectivi, el a a decis să-şi pună maşina la vânzare pentru a încerca să obţină cel puţin o parte din bani pentru a-i salva viaţa celui mai bun prieten al său.

Advertisements

”Voi cheltui toţi banii obţinuţi din vânzarea maşinii pentru operaţia sa”, a spus Etter. ”Aş fi devastat dacă mi-aş pierde cel mai bun prieten”.

În cele din urmă, un prieten s-a oferit să-l împrumute cu suma de 2.000 USD, dar acest lucru nu era suficient – până când o organizaţie caritabilă locală a aflat despre situaţia câinelui şi a decis să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe Etter, lucru ce s-a și întâmplat.

Advertisements

Advertisements