Un batran de 72 de ani si-a donat toate economiile pentru a salva mai multi copii

0
43

Ai donat vreodată o sumă mare de bani? Cei mai mulți dintre noi s-ar gândi probabil de două ori înainte de a face acest lucru. Un bărbat din Aninoasa nu sa gândit de două ori înainte de a-și dona toate economiile de o viață, 10 000 de euro, la Spitalul Municipal din Campulung. Banii donați vor fi utilizați pentru a cumpăra incubatoare pentru copiii prematuri.

Advertisements

În vârstă de 72 de ani, Ion Carstoiu a economisit toată viața în timp ce lucra ca șofer și acum el a decis să nu-i țină pentru zilele rele, ci să ii dăruiască unei cauze mai bune. Omul a spus că pensia lui este suficientă și el credea că mai degrabă daruiestie banii pentru copii.

Omul și-a donat banii când sa simțit vinovat de ceva ce a făcut atunci când era tânăr. El a mărturisit ca atunci cand era mai tanar prietena lui a suferit un avort pe care si acum il regreta. El sa simțit vinovat de atunci și sa gândit să facă o faptă bună pentru a face față acestei situații. Banii vor fi utilizați pentru a cumpăra două monitoare pentru unitatea de terapie intensivă și un incubator pentru unitatea de neonatologie. Vecinii omului au spus că este un om bun, în prezent el îngrijirea un tânăr cu nevoi speciale.

Mai rar avem ocazia sa vedem astfel de oameni cu suflet mare care sa isi doneze munca de o viata pentru a salva mai multe vieti. Cu siguranta acest batran este un exemplu de urmat pentru noi toti. Din putinul nostru putem face un bine cuiva si astfel ajungem sa traim cu totii linistiti si fericiti ca am putut face o fapta buna pentru cineva care chiar are nevoie de ajutor. Acest batran trebuie sa fie respectat pentru gestul sau si oamenii din sat sa il pretuiasca ca il au in comunitatea lor.

Sursa: http://positivenewsromania.com

Advertisements

Advertisements