Vezi ce spun degetele tale despre personalitatea ta

Ce spune degetul tău despre personalitatea ta? Multe dintre comportamentele și reacțiile tale sunt legate de personalitatea ta. Dar ai auzit vreodată că degetele tale sunt la fel de capabile să-ți spună unele dintre trăsăturile tale de personalitate? Poate suna nerealist și stupid, dar este de fapt adevărat. Foma degetelor tale dezvăluie trăsăturile tale de personalitate. Vrei să afli cum? Continuă să citești.
Trebuie doar să vă observați degetul inelar și degetul mic adiacent acestuia. Priviți cu atenție și clasificați-le sub oricare dintre următoarele din imagine. Aflați dacă aparține categoriei A, categoriei B sau categoriei C.

Ce spune degetul tău despre personalitatea ta?

Categoria A
Categoria B
Categoria C
Tip A – Partea de sus este mai mare decât partea de jos
Tip B – Partea de jos a degetului mare este mai mare decât partea de sus
Tip C – Ambele părți sunt de dimensiuni egale
Tip D – Flexibil
Tip E – Degetul mare inflexibil
Un deget drept
Un deget ascuțit
Degetul mare cu noduri
Mâna „Foc”.
Mâna „Pământului”.
Mâna „Aerului”.
Mâna „Apă”.
Un alt deget „A” înseamnă:
Un alt deget „C” înseamnă:
Risc de cancer de prostată
Coeficient de atracție pentru femei
Atractivitatea facială
Dimensiunea penisului
Statut financiar

Aruncă o privire la degetele tale:

 

Categoria A

 • Ești introvertit și îți place să ții lucrurile doar pentru tine.
 • Ești puternică și independentă.
 • Te atașezi rapid de oameni și, prin urmare, ești foarte emotionat.
 • Nu poți suporta oamenii necinstiți.
 • Ai un nivel scăzut de răbdare și ești foarte temperat.
 • Ești bun în a simula emoțiile.
 • Ești prietenos și ai o fire de ajutor.

Categoria B
 • Ești muncitor și dedicat muncii tale.
 • Ești un amant bun și iubești din toată inima.
 • Dorești să-ți termini munca înainte de termenul limită.
 • Eviți să fii rănit de oameni și încerci să rămâi calm.
 • Ești emoționat, dar, în același timp, îți poți falsifica foarte bine emoțiile.

Categoria C

 • Ești foarte bun să treci mai departe de oamenii care te-au rănit.
 • Respecti pe toata lumea si parerea fiecaruia.
 • Ești oarecum egoist, dar, în același timp, ești primul care își cere scuze ori de câte ori este vina ta.
 • Ești un ambivert.
 • Ești capabil să iei propriile decizii și ești direct.

Tip A – Partea de sus este mai mare decât partea de jos

Oamenii care au acest tip de degetul mare vor întotdeauna să se apropie de ceva sau de informații noi. Dorințele tale pot fi văzute cu ușurință cu tipul tău de personalitate. Nu vorbești niciodată mult și poate pentru a economisi energie și, prin urmare, vrei să atingi cele mai înalte înălțimi. Devii rapid obsedat de obiectivele tale și, prin urmare, vrei mereu să reușești în viața ta. Nu ești o persoană lăudăroasă, dar poți fi umil pentru ceva. Umilința ta te face o persoană incredibilă ceea ce ești.

Tip B – Partea de jos a degetului mare este mai mare decât partea de sus

Sunteți persoana umilă cu originile și umilința profund înrădăcinate. Rămâi mereu mulțumit, calm și, mai important, ești grijuliu. Lucrurile pentru care promiți, încă le împlinești. Nu tu ești cel care promite ceva, dar nu le finalizează niciodată. Lucrurile mici contează foarte mult în viața ta, deoarece găsești bucurie și pace în ele. Elementele te fac să te simți recunoscător și, prin urmare, ești o persoană blândă. Te gândești mereu să ai idei mai înalte și nu uiți niciodată de unde ai venit. Îți îndeplinești în continuare îndatoririle la timp și îi ajuți pe alții să-și atingă obiectivele. Ești o persoană bogată nu din bani, ci din inima ta și dragostea pentru alții.
Tip C – Ambele părți sunt de dimensiuni egale

Voi, oamenii, duceți întotdeauna o viață echilibrată. Ești o persoană bună care încearcă mereu să rezolve disputele dintre oameni și să caute echilibrul în mijlocul terenului. Este o afirmație conform căreia oamenii spun că vrei echilibru în viață. Te lasă rapid condus de teoria yin-yang a experienței. Tot după gândurile oamenilor pentru fiecare urât, ai găsi un frumos; pentru fiecare rău, ai vedea un bine; și pentru fiecare eșec, ai găsi o altă cale înainte. Tu ești persoana care merită imitată. Ai construit armonia spirituală, fizică și emoțională.

Tip D – Flexibil

Voi, oamenii, vă adaptați cu ușurință la condițiile în schimbare. Indiferent care sunt situațiile din jurul tău, rămâi mereu calm și înfruntă-le. Nu îți este greu să-i înțelegi pe ceilalți și să ții cont de bunăstarea celorlalți. Ai puterea de a schimba și părerile altor oameni. Continuați să schimbați faptele și să le faceți ușor de înțeles pentru ceilalți. Cu toate aceste lucruri ai și gândurile flexibile în minte. De asemenea, îți poți schimba atitudinea față de unii oameni sau față de munca ta pentru a-ți atinge cele mai bune obiective din viața ta. Această calitate a comutării poziției este sporadică la oameni și, prin urmare, acești oameni sunt sub acest tip.

Tip E – Degetul mare inflexibil

Personalitatea unui astfel de gen de oameni este dominantă și încăpățânată. Întotdeauna susțineți promisiunile pe care le-ați făcut și încă rămâneți la cuvintele voastre. Ești foarte flexibil cu munca ta, dar ești inflexibil cu obiectivele și sentimentele tale față de ceva. Se poate avea rapid încredere în această persoană și se poate baza pe ea pentru a lua decizii. Natura ta încăpățânată este foarte bună, dar până când iei ideile și deciziile bune, nu pentru cele rele.
Un deget drept

Dacă ai degetul drept, înseamnă că ești o persoană puternică, independentă, deschisă la noi idei și oportunități. Ești destul de sensibil și cinstit, dar nu-ți place să-ți porți inima pe mâneci.
Un deget ascuțit

Dacă ai un deget ascuțit, simbolizează o persoană artistică, credincioasă, care este persistentă în a obține ceea ce își dorește.

Degetul mare cu noduri

Dacă ai degete mari, cu articulații, înseamnă că nu ești un riscator căruia îi place să ia calea sigură de fiecare dată. Urăști să rănești oamenii cu acțiunile tale.

Mâna „Foc”.

Dacă ai o mână de foc, înseamnă că ești un lider înnăscut care poate face orice pentru a obține ceea ce își dorește. Ești un factor de decizie rapid și ești destul de încăpățânat
Mâna „Pământului”.

Dacă ai o mână pământească, înseamnă că ești o persoană de încredere, sensibilă, care adoră să-și asume responsabilitatea. Ai un comportament calm și ești bun cu abilități practice precum amenajarea peisajului și prelucrarea lemnului.

Mâna „Aer”.

Dacă ai o mână de aer, înseamnă că ești o persoană inteligentă, căreia îi place să se gândească prea mult și să posede abilități de comunicare impecabile. Ești bun la scris și la predare.

Mâna „Apă”.

Dacă ai o mână de apă, ai o imaginație activă cu o inimă romantică. Ești deschis la minte și totuși, delicat. Iubești muzica, poezia și misterul. Chemarea ta constă în caritate și spiritualitate.

Un alt deget „A” înseamnă:
Dacă mai ai un deget A, înseamnă că ai o personalitate carismatică, cochetă. Ai încredere în sine și îți place să-ți asumi riscuri. Ești decupat pentru un soldat, vânzător sau CEO.

Un alt deget „B” înseamnă:

Dacă ai un alt deget B, acesta simbolizează abilitățile tale naturale de conducere și încrederea. Oamenii așteaptă la tine pentru sfaturi și îndrumări. Ar trebui să fii un politician, un autor de autoajutorare sau un profesor.

Un alt deget C

Dacă ai un alt deget C, denotă personalitatea ta echilibrată cu abilități excelente de comunicare și ascultare. Deoarece este relaxant să fii în compania ta, ești potrivit să fii asistent social, asistent medical și terapeut.

Risc de cancer de prostată

Un studiu publicat în British Journal of Cancer în 2010 afirmă că bărbații care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt probabil mai predispuși la cancer de prostată.

Coeficient de frumos pentru femei

Un alt studiu publicat în Journal Personality and Individual Difference spune că bărbații care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt probabil mai drăguți cu femeile decât omologii lor.

Atractivitatea facială
Un studiu din jurnalul Proceedings of the Royal Society B afirmă că bărbații care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt probabil mai arătoși decât omologii lor.

Dimensiunea penisului

Potrivit unui studiu din Asian Journal of Andrology, băieții care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător

Statut financiar

Un studiu în Economics and Human Biology a constatat că persoanele care au un raport mai mic între cele două degete au avut un venit mai mare.